יום שלישי

|

|

13/05/2025

לאישה החרדית

|

|

|

13/05/2025

|

יום שלישי

פינוקי בין הזמנים: קרפ צרפתי מעולה / תהילה אביטן

הכנה צילום וסטיילינג: תהילה אביטן 

החומרים:

1.5 כוסות קמח

כפית תמצית וניל

רבע כפית מלח

כף סוכר

1.5 כוסות חלב

50 גרם חמאה

2 ביצים

אופן ההכנה:

ממיסים את החמאה בסיר קטן או במיקרוגל ומערבבים את כל החומרים בעזרת מוט בלנדר.

מחממים את המחבת על להבה בינונית, ומורחים את המחבת בשכבה דקה של חמאה,

 לאחר מכן יוצקים מעט מן הבלילה למחבת ומשטיחים לקבלת הקרפ המושלם שלכם.

אפשר להוסיף ריבת חלב, ממרח לוטוס, ממרח שוקולד לבן\חום,

 לצד כדור גלידה ומגוון שוקלדים.

בתאבון!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים