תבנית סיליקון מתאימה.
חומרים:
חבילת וופלים מן – קצוצים
חצי חבילת ממרח לוטוס (או כל ממרח אחר)
חבילת פרלינים קטנים
אופן ההכנה:
לקצוץ את חבילת הוופלים במעבד מזון.
אחר כך לאחד את הוופלים עם ממרח שאוהבים(לוטוס. שוקולד. לוז ועוד). לשטח חצי מהכמות בתבנית סיליקון עד לגובה חצי. להניח 2-3 פרלינים או אגוזי לוז (לפי גודל התבנית), ומעליהם לשטח את מחצית הכמות שנותרה של הוופלים הקצוצים עד לסוף התבנית.
להקפיא שעה, לחלץ מהתבנית.
הגשה:
להניח על ביסקוויט(הנחתי על לוטוס) ולזגג מעל עם הממרח הרצוי ופירורי ביסקוויט.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
3 תגובות
מה זאת אומרת להניח על הלוטוס
זה רק לרשמיות
הרי זה לא נדבק
כדאי לכתוב כמויות, זה יכול לעזור
איזה חבילת וופלים מן קטנה או גדולה