קינוח לשבת משברי וופל ופרלין/ יוכבד אלקסלסי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

תבנית סיליקון מתאימה.

חומרים:
חבילת וופלים מן – קצוצים

חצי חבילת ממרח לוטוס (או כל ממרח אחר)

חבילת פרלינים קטנים

חבילת ביסקוויטים לוטוס

אופן ההכנה:
לקצוץ את חבילת הוופלים במעבד מזון.
אחר כך לאחד את הוופלים עם ממרח שאוהבים(לוטוס. שוקולד. לוז ועוד). לשטח חצי מהכמות בתבנית סיליקון עד לגובה חצי. להניח 2-3 פרלינים או אגוזי לוז (לפי גודל התבנית), ומעליהם לשטח את מחצית הכמות שנותרה של הוופלים הקצוצים עד לסוף התבנית.
להקפיא שעה, לחלץ מהתבנית.
הגשה:
להניח על ביסקוויט(הנחתי על לוטוס) ולזגג מעל עם הממרח הרצוי ופירורי ביסקוויט.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

3 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.