חיתוכיות לואקר שוקולד ולוטוס/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

להמיס:
200 גרם שוקולד מריר.
3 כפות שמן

להוסיף:
כוס ממרח לוטוס
2 חבילות וופל לואקר חתוכות גרוס

לערבב הכל לשטח בתבנית
לזלף מעט ממרח לוטוס מעל ולהכניס להקפאה לפחות שעתיים.
להוציא לחתוך ולהנות.

**אפשרות שניה- להמיס את השוקולד עם פח חלב מרוכז ולערבב את הוופלים ולהקפיא.

בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.