סופלה לוטוס ושוקולד לבן/ מעיין שמחיוף

שיתוף ב email
שיתוף ב print

המצרכים:
2 טבלאות שוקולד לבן חלבי
2 כפות ממרח לוטוס
200 גר׳ חמאה
1/2 כוס סוכר
4 ביצים
1 כוס קמח
קורט מלח

אופן ההכנה:
להמיס במיקרו שוקולד לבן עם ממרח לוטוס וחמאה, לטרוף היטב ולהוסיף סוכר, לאחר מכן להוסיף את הביצים בהדרגה אחת אחת, ולטרוף כל הזמן, להוסיף קמח ומלח ולערבב היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה. (הבלילה אמורה להיות נוזלית יותר מהרגיל)
למזוג לכוסות בכל כוס אפשר להטמיע קוביית שוקולד לבן ופירורי עוגיות לוטוס.
להכניס לתנור שחומם מראש ב200 מעלות ל10 דק, עד שנאפה בצדדים ובמרכז נשאר נוזלי, אם עדין לא אפוי מספיק לאפות עוד כחמש דק.
לאחר האפיה לקשט באבקת סוכר,
בהצלחה ובתאבון.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.