קבלו את המתכון השווה הזה בגרסה פרווה. והטעם פשוט ממכר:)
הכמות מספיקה ל-8 כוסיות בינוניות.
החומרים:
לבסיס:
8 עוגיות "מן" בטעם קרמל
למוס נוטלה:
250 גרם ריצ' פרווה
חצי כוס חלב סויה
3 כפות לוטוס
לשכבת הבייגלה:
15 יחידות בייגלה עם מלח גרוס גס (ממולץ לצבוע את הבייגלה באבקת זהב מטאלי, מניחים בקופסא סגורה את הבייגלה עם מעט מהאבקה ומנערים)
לדיסקית שוקולד:
150 גרם שוקולד לבן
2 כפות ממרח לוטוס
לפיפטה:
2 כפות ממרח לוטוס
4 כפות חלב סויה
אופן ההכנה:
בסיס:
טוחנים את עוגיות הקרמל ומניחים בתחתית כל כוסית.
מוס נוטלה:
מקציפים את הריץ' עם החלב, מוסיפים את הלוטוס והנוטלה ומערבבים במהירות נמוכה.
דיסקית שוקולד:
ממיסים את השוקולד הלבן, מוסיפים את הלוטוס ומערבבים.
יוצקים לתבנית סיליקון בצורת ספירלה ומקפיאים.
לאחר ההקפאה מחלצים מהתבנית ויוצרים חור בכל ספירלה בעזרת צנטר מחומם.
פיפטה:
מערבבים את הלוטוס והחלב סויה עד קבלת תערובת אחידה.
ממלאים כל "טפטפת" בתערובת שקיבלנו.
מרכיבים את הכוסיות:
יוצקים מעל העוגיות מהמוס נוטלה עד כחצי מהגובה.
מעל המוס מניחים מעט מהבייגלה.
על כל כוסית מניחים דיסקית שוקולד ובחור שיצרנו מניחים את הפיפטה.
בהצלחה!
2 תגובות
לא כל המתכונים נפתחים לי זה מעצבן כי המתכונים שלכם מעולים
את אלופה!!
כל המתכונים שלך מושלמים מדוייקים
והכי כיף שהם מחומרים שיש בכל בית
תודה רבה על השיתוף?