מוס לוטוס מושלם/ תהילה אביטן

שיתוף ב email
שיתוף ב print
קבלו את המתכון השווה הזה בגרסה פרווה. והטעם פשוט ממכר:)
הכמות מספיקה ל-8 כוסיות בינוניות.
החומרים:
לבסיס:
8 עוגיות "מן" בטעם קרמל
למוס נוטלה: 
250 גרם ריצ' פרווה
חצי כוס חלב סויה
3 כפות לוטוס
2 כפות ממרח נוטלה (או ממרח שוקולד)
לשכבת הבייגלה:
15 יחידות בייגלה עם מלח גרוס גס (ממולץ לצבוע את הבייגלה באבקת זהב מטאלי, מניחים בקופסא סגורה את הבייגלה עם מעט מהאבקה ומנערים)
לדיסקית שוקולד:
150 גרם שוקולד לבן
2 כפות ממרח לוטוס
לפיפטה:
2 כפות ממרח לוטוס
4 כפות חלב סויה
אופן ההכנה:
בסיס:
טוחנים את עוגיות הקרמל ומניחים בתחתית כל כוסית.
מוס נוטלה:
מקציפים את הריץ' עם החלב, מוסיפים את הלוטוס והנוטלה ומערבבים במהירות נמוכה.
דיסקית שוקולד:
ממיסים את השוקולד הלבן, מוסיפים את הלוטוס ומערבבים.
יוצקים לתבנית סיליקון בצורת ספירלה ומקפיאים.
לאחר ההקפאה מחלצים מהתבנית ויוצרים חור בכל ספירלה בעזרת צנטר מחומם.
פיפטה:
מערבבים את הלוטוס והחלב סויה עד קבלת תערובת אחידה.
ממלאים כל "טפטפת" בתערובת שקיבלנו.
מרכיבים את הכוסיות:
יוצקים מעל העוגיות מהמוס נוטלה עד כחצי מהגובה.
מעל המוס מניחים מעט מהבייגלה.
על כל כוסית מניחים דיסקית שוקולד ובחור שיצרנו מניחים את הפיפטה.
בהצלחה!

תהילה אביטן

0504153020

tehilali3020@gmail.com

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

תגובה אחת

  1. את אלופה!!
    כל המתכונים שלך מושלמים מדוייקים
    והכי כיף שהם מחומרים שיש בכל בית
    תודה רבה על השיתוף?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.