כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום ראשון
|
ו׳ בניסן ה׳תשפ״ד
|
14/04/2024

מוס לוטוס מושלם/ תהילה אביטן

קבלו את המתכון השווה הזה בגרסה פרווה. והטעם פשוט ממכר:)
הכמות מספיקה ל-8 כוסיות בינוניות.
החומרים:
לבסיס:
8 עוגיות "מן" בטעם קרמל
למוס נוטלה: 
250 גרם ריצ' פרווה
חצי כוס חלב סויה
3 כפות לוטוס
2 כפות ממרח נוטלה (או ממרח שוקולד)
לשכבת הבייגלה:
15 יחידות בייגלה עם מלח גרוס גס (ממולץ לצבוע את הבייגלה באבקת זהב מטאלי, מניחים בקופסא סגורה את הבייגלה עם מעט מהאבקה ומנערים)
לדיסקית שוקולד:
150 גרם שוקולד לבן
2 כפות ממרח לוטוס
לפיפטה:
2 כפות ממרח לוטוס
4 כפות חלב סויה
אופן ההכנה:
בסיס:
טוחנים את עוגיות הקרמל ומניחים בתחתית כל כוסית.
מוס נוטלה:
מקציפים את הריץ' עם החלב, מוסיפים את הלוטוס והנוטלה ומערבבים במהירות נמוכה.
דיסקית שוקולד:
ממיסים את השוקולד הלבן, מוסיפים את הלוטוס ומערבבים.
יוצקים לתבנית סיליקון בצורת ספירלה ומקפיאים.
לאחר ההקפאה מחלצים מהתבנית ויוצרים חור בכל ספירלה בעזרת צנטר מחומם.
פיפטה:
מערבבים את הלוטוס והחלב סויה עד קבלת תערובת אחידה.
ממלאים כל "טפטפת" בתערובת שקיבלנו.
מרכיבים את הכוסיות:
יוצקים מעל העוגיות מהמוס נוטלה עד כחצי מהגובה.
מעל המוס מניחים מעט מהבייגלה.
על כל כוסית מניחים דיסקית שוקולד ובחור שיצרנו מניחים את הפיפטה.
בהצלחה!

תהילה אביטן

0504153020

tehilali3020@gmail.com

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

2 תגובות

  1. את אלופה!!
    כל המתכונים שלך מושלמים מדוייקים
    והכי כיף שהם מחומרים שיש בכל בית
    תודה רבה על השיתוף?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

מפחיד לכם? זה טבעי ונורמלי... קחו כמה כלים פסיכולוגיים להתמודדות בזמן אמת | ברכי שגב

לפני 13 שעות

|

0

זוהר, מרגש וייחודי: כך תעצבי שולחן ליל סדר מלכותי

לפני 16 שעות

|

0

מכובד על שולחן השבת: סלט ארטישוק עם פטריות

לפני 2 ימים

|

0

ביקורת עם פילטרים | פרשת תזריע

לפני 2 ימים

|

0

חטיף קינואה עם שוקולד וחמאת בוטנים

לפני 3 ימים

|

0

מוקדש לכל המקרצפות: "מי יקח אותך" ספוקן וורד 'עושות כלים' עם צירי אייזנבאך ועידית ליכטנפלד

לפני 3 ימים

|

0

רְאִי | צילום והגיגים: דפנה שן

לפני 3 ימים

|

0

אוסף גאולות | אפרת ברזל

לפני 3 ימים

|

0

לרדת במשקל בלי דיאטה? 22 הרגלים של הצלחה!

לפני 3 ימים

|

0

משימה ביומן: להיות שמח! | סיון רהב-מאיר

לפני 3 ימים

|

0

ארוחת ביניים: מעדן גבינה ושמיר עם קוביות מלפפון מרעננות

לפני 4 ימים

|

0

בואי אמא: מחשבות על ניקיונות | הפודקאסט של אפרת ברזל וביתה מאיה הבלין

לפני 4 ימים

|

0

דּוֹקְטוֹר חֶמְלָה | לאה הורביץ

לפני 4 ימים

|

0

קריספי עם פירורי לחם: השניצל הכי טעים והכי קל להכנה

לפני 4 ימים

|

0

הקירות מדברים: גלריית קירות צבעוניים שעושים מהפכה בחלל הבית

לפני 4 ימים

|

0

אפרת ברזל בראיון מיוחד על ספר ילדים חדש: "סבא שלי עושה חדשות"

לפני 4 ימים

|

0

ברכת האילנות, החטופים והקטופים | סיון רהב-מאיר

לפני 4 ימים

|

0

מִלִּים צְרִיכוֹת לִהְיוֹת | לאה הורביץ

לפני 5 ימים

|

0

היי לכולן, זו אני, האישה הבודדה

לפני 5 ימים

|

3

לסעודת ראש חודש ניסן: עוף ברוטב ארטישוק ואפונה | מתכון כשר לפסח

לפני 5 ימים

|

0