מוס גבינה ודובדבן / תהילה אביטן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים:

למוס:

2שמנת מתוקה – 500 ג' בסך הכל
2 גבינה לבנה 9% – 500 ג' בסך הכל (אפשר גם גבינה 5%)
כוס סוכר
4 כפות אינסטנט פודינג וניל

100 ג' דובדבנים קפואים

לפירורי חמאה:

50 ג' חמאה

50 ג' קמח תופח

50 ג' אבקת סוכר


אופן ההכנה:

במיקסר, מקציפים את השמנת מתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
מוסיפים את האינטסט ומקציפים.
מוסיפים את הגבינה ומערבלים עוד סיבוב או שניים עד לקבלת עיסה אחידה.
מרוקנים חצי מהכמות לקערה ושמים בצד.

יוצקים בעזרת שקית זילוף חצי מהכמות לתוך כוסיות אישיות, ומקפיאים.

מוסיפים לקערה ששמרנו בצד דובדבנים קפואים חתוכים לחתיכות גסות ומערבבים.

יוצקים את התערובת בעזרת שקית זילוף לתוך הכוסיות על התערובת הקפואה.

מכינים את הפירורים:

מערבבים את הקמח ואבקת סוכר לתערובת אחידה. מוסיפים חמאה ומעבדים במעבד בפולסים (כלומר: בלחיצות קצרות ולא באופן רצוף), רק עד לקבלת תערובת של פירורים עבים.

תהילה אביטן

0504153020

tehilali3020@gmail.com

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

12 תגובות

  1. מושששלללםםם!!!!!!!!!
    גם טעים גם אסטטי!
    אחת השפיות האלופות שפגשתי…..
    תמיד המתכונים שלך מעולים!
    ממליצה בחום…..

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.