החומרים:
למוס:
2שמנת מתוקה – 500 ג' בסך הכל
2 גבינה לבנה 9% – 500 ג' בסך הכל (אפשר גם גבינה 5%)
כוס סוכר
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
100 ג' דובדבנים קפואים
לפירורי חמאה:
50 ג' חמאה
50 ג' קמח תופח
50 ג' אבקת סוכר
במיקסר, מקציפים את השמנת מתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
מוסיפים את האינטסט ומקציפים.
מוסיפים את הגבינה ומערבלים עוד סיבוב או שניים עד לקבלת עיסה אחידה.
מרוקנים חצי מהכמות לקערה ושמים בצד.
יוצקים בעזרת שקית זילוף חצי מהכמות לתוך כוסיות אישיות, ומקפיאים.
מוסיפים לקערה ששמרנו בצד דובדבנים קפואים חתוכים לחתיכות גסות ומערבבים.
יוצקים את התערובת בעזרת שקית זילוף לתוך הכוסיות על התערובת הקפואה.
מכינים את הפירורים:
מערבבים את הקמח ואבקת סוכר לתערובת אחידה. מוסיפים חמאה ומעבדים במעבד בפולסים (כלומר: בלחיצות קצרות ולא באופן רצוף), רק עד לקבלת תערובת של פירורים עבים.
תהילה אביטן
0504153020
tehilali3020@gmail.com
12 תגובות
מושששלללםםם!!!!!!!!!
גם טעים גם אסטטי!
אחת השפיות האלופות שפגשתי…..
תמיד המתכונים שלך מעולים!
ממליצה בחום…..
מתכון פשוט מושלם
מחומרים שיש בבית
שווה לנסותת
פשוט מושלם ומגרה
שווה להכין!
מתכון מושלם!
עיצוב מגרה.
שילוב צבעים מדהים!
ממש מדהים רק מלראות את התמונה זה מגרה!!!
תודה רבה?
הכנתי ויצא מושלםםםםםםם
תודה רבה על המתכון
יאוו יצא מושלם אחד הדברים
ממליצה בחום!!!
מדההים אין מילים איכות הצילום הבישולך והגרפיקה עולה מעל הכל ניכרת ההשקעה ממולץ בחום!!!!!
איך זה נשמר ההקפאה?
ניתן להקפיא בקופסא אטומה עד שבועיים.
מעולה בהקפאה.
בהצלחה
וואוו יצא טעים בטירוף!!!
ממליצה בחום אחד הטעמים