יום שלישי

|

|

08/07/2025

לאישה החרדית

|

|

|

08/07/2025

|

יום שלישי

מוס גבינה ודובדבן / תהילה אביטן

החומרים:

למוס:

2שמנת מתוקה – 500 ג' בסך הכל
2 גבינה לבנה 9% – 500 ג' בסך הכל (אפשר גם גבינה 5%)
כוס סוכר
4 כפות אינסטנט פודינג וניל

100 ג' דובדבנים קפואים

לפירורי חמאה:

50 ג' חמאה

50 ג' קמח תופח

50 ג' אבקת סוכר


אופן ההכנה:

במיקסר, מקציפים את השמנת מתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
מוסיפים את האינטסט ומקציפים.
מוסיפים את הגבינה ומערבלים עוד סיבוב או שניים עד לקבלת עיסה אחידה.
מרוקנים חצי מהכמות לקערה ושמים בצד.

יוצקים בעזרת שקית זילוף חצי מהכמות לתוך כוסיות אישיות, ומקפיאים.

מוסיפים לקערה ששמרנו בצד דובדבנים קפואים חתוכים לחתיכות גסות ומערבבים.

יוצקים את התערובת בעזרת שקית זילוף לתוך הכוסיות על התערובת הקפואה.

מכינים את הפירורים:

מערבבים את הקמח ואבקת סוכר לתערובת אחידה. מוסיפים חמאה ומעבדים במעבד בפולסים (כלומר: בלחיצות קצרות ולא באופן רצוף), רק עד לקבלת תערובת של פירורים עבים.

תהילה אביטן

0504153020

[email protected]

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

12 תגובות

  1. מושששלללםםם!!!!!!!!!
    גם טעים גם אסטטי!
    אחת השפיות האלופות שפגשתי…..
    תמיד המתכונים שלך מעולים!
    ממליצה בחום…..

  2. מדההים אין מילים איכות הצילום הבישולך והגרפיקה עולה מעל הכל ניכרת ההשקעה ממולץ בחום!!!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים