התפרסם במגזין שבועות התשע"ט להורדה לחצי כאן
רוצה לקבל טיפים ממרים ? לחצי כאן
לג'לי פירות:
300 ג' מחית פרי
60 ג' סוכר
4 ג' אגר אגר
2 ג' ג'לטין
ממיסים ג'לטין במים. מערבבים אגר אגר עם מעט מהסוכר.
מחממים מחית פרי עם הסוכר הנותר.
מוסיפים אגר אגר ומרתיחים כ2 דקות. שופכים לתוך תבנית קטנה של קוביות משאירים מעט לקישוט
למוס גבינה:
200 ג' גבינת שמנת
200 ג' גבינה לבנה
200 ג' שמנת מתוקה
50 ג' סוכר
מקציפים שמנת עם סוכר.
מוסיפים גבינות ומקציפים עוד כמה שניות.
לבצק פריך:
200 ג' מרגרינה/חמאה
125 ג' א. סוכר
1 ביצה
275 ג' קמח
70 ג' א. שקדים
מעבדים את כל החומרים במעבד מזון או מיקסר. מרדדים בין 2 ניירות אפיה. מקפיאים .
קורצים עם חותכן עגול צורה של ירח. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מ' 15 ד'.
הרכבה- ממלאים מוס גבינה בכוס ומקפיאים. מניחים מעל המוס את ריבועי הג'לי ומקשטים. מדביקים על הכוס למעלה את ירח הבצק ומקשטים בג'לי ובפרחים מבצק סוכר וזילופים של שמנת מוקצפת עם פודינג.
בהצלחה!!