מוס שוקולד נוגט:
175 גר' שמנת מתוקה
150 גר' שוקולד מריר
40 גר' קרם נוגט
200 גר' שמנת מתוקה מוקצפת לקצפת רכה
מחממים שמנת מתוקה (175 גר') , שוקולד, ונוגט. מערבבים היטב. טוחנים בבלנדר סטיק ידני במידת הצורך. מצננים מעט.
בקערת מיקסר מקציפים את השמנת לקצפת רכה, ומאחדים עם קרם השוקולד.
- יוצקים לכוסות מתאימות כחצי מהגובה ומקררים במקרר לכמה שעות.
ג'לה פירות יער:
300 גר' מחית פירות יער
50 גר' סוכר
מיץ מחצי לימון
6 גר' ג'לטין מושרים ב36 גר' מים קרים
אופן ההכנה: בסיר על האש מחממים מחית פירות יער וסוכר, מביאים לרתיחה, מורידים מהאש ומוסיפים מיץ לימון וג'לטין מוכן מערבבים היטב. מעבירים לכלי מתאים ומצננים מעט, יוצקים מעל מוס השוקולד ומחזירים למקרר.
לכדור מוס וניל:
70 גר' שמנת מתוקה
110 גר' שוקולד לבן
4 גר' ג'לטין מושרים ב20 גר' מים קרים
150 גר' שמנת מתוקה מוקצפת לקצפת רכה
אופן ההכנה: בקערה מתאימה ממיסים שוקולד לבן ושמנת מתוקה (70 גר'), בפולסים במיקרוגל, מוציאים מוסיפים ג'לטין מוכן וטוחנים בבלנדר מוט ידני. מצננים מעט.
מקציפים 150 גר' שמנת מתוקה לקצפת רכה, ומאחדים עם הקרם שהתקרר מעט. מעבירים לשקית זילוף מתאימה, ממלאים בתבנית סיליקון חצי כדור ומקפיאים היטב.
לקישוט:
שוקולד לבן מומס + שקף + מסרק חומה + חותכן עגול
לקישוט מורחים שוקולד לבן מומס על שקף. מסרקים עם מסרק חומה. שניתן למצוא בחנויות למוצרי אפיה. עם חותכן עגול מסמנים עיגולים. מעבירים למקפיא ל3 דק' ומשחררים בעדינות
דומדמניות קפואות
קראנץ שוקולד כדורים
פרטי התקשרות חני פיין 0587273522 בוואצאפ
בפייסבוק חני פיין בעברית