כשר לפסח – קינוח מוס שוקולד פרווה, קל להכנה טעים ומרשים:)

שיתוף ב email
שיתוף ב print

למתכונים נוספים לפסח לחצי כאן

מצרכים:
120 גר' ריצ'
130 גר' שוקולד מריר.

אופן ההכנה:

ממיסים יחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות ומערבבים מידי פעם לאיחוד.

מקציפים 120 מ'ל קצפת למרקם יוגורט+ 2 כפות פודינג וניל.
מקפלים את הקצפת לשוקולד ומזלפים לכוסות קינוח .
חותכים פרי לקוביות ומניחים מעל המוס.
ניתן לקשט עם נשיקות מרנג.
בהצלחה!

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.