פאדג’ שוקולד כשר לפסח:)

שיתוף ב email
שיתוף ב print

פסח בפתח ומציב בפנינו אתגרים בתחום הקולינריה, יש בתים שלא נוהגים להכניס חומרי גלם מתועשים ועוד כהנה וכהנה..
וכאן נכנסת היצירתיות לתמונה- גם מחומרים בסיסיים ניתן ליצור מנות גורמה.

צירפתי מתכונים לקינוח , לתוספת ומנה עיקרית  – כולם קלים להכנה, טעימים לא פחות ומחומרי גלם סטנדרטיים.

בהצלחה לכן ושנזכה במהרה לאכול מן הפסחים ומן הזבחים…

אתי וועג

למתכונים נוספים לפסח לחצי כאן

 

מצרכים:

250 גרם שוקולד מריר  56% מוצקי קקאו

170 גרם חמאה/ מחמאה

250 גרם סוכר

6 ביצים מופרדות

120 גרם אבקת שקדים

30 גרם קמח תפו”א

אופן ההכנה:

ממיסים שוקולד וחמאה בפולסים קצרים במיקרוגל או על סיר בן מארי

לאחר ההמסה מערבבים היטב.

במיקסר מקציפים 6 חלמונים עם 120 גרם מהסוכר עד לקבלת קצף תפוח.

מקפלים את הקצף לתערובת השוקולד ומוסיפים אבקת שקדים וקמח תפו”א ומערבבים בעדינות.

שוטפים את קערת המיקסר ומייבשים היטב. מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר (130 גרם) עד לקבלת מרנג יציב.

מקפלים את החלבונים לתערובת השוקולד ב3 פעמים.

שופכים את כל התערובת לתבנית עגולה ומשומנת קוטר 24 או לתבנית מלבנית a4.

אופים ב160 מעולות כ- 50 דקות

לאחר קירור בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

חג שמח!

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

3 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.