מצרכים:
5 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס קמח תפוא
שליש כוס שמן
שליש כוס מיץ תפוזים
1 ס.וניל
חצי א אפיה.
אופן ההכנה:
להקציף חלבונים עם סוכר
להוסיף חלמונים באיטיות
ואז את השאר
להשטיח על תבנית גודל תנור מצופה בנייר אפיה
לאפות כש12 דקות עד שמוכן
לתת להתקרר כמה דקות ואז לגלגל לרולדה שיקבל את הצורה.
לקרם:
בסיר להביא לרתיחה
1 וחצי כוס סוכר
חצי כוס מים
4 כפות קקאו
לכבות האש ולהוסיף כוס שמן ולערבב
לשפוך התכולה למיקסר
ולהוסיף 3 חלמונים
3 כפיות קפה נמס בטיפונת מים
שליש כוס ליקר(לבחירה)
לפתוח הרולדה ולמרוח שכבה נדיבה של הקרם
אפשר לפזר אגוזים/קוקוס/שברי פקאן
לגלגל חזרה לרולדה ולצפות מעל עם הקרם
אפשר להוסיף פרוסות בננה מעל נהדר השילוב של שוקולד ובננה.
בהצלחה!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
3 תגובות
הקרם יוצא נוזלי מה עושים
הקרם עם קקאו נראה שאמור לצאת שחור
אבל ברולדה יש שכבה דקה של חום ואחכ קרם/ קצף לבן
איפה הוא במתכון?
נראה מהמממם!! בטוח שזו התמונה של העוגה הזו? כי זה נראה יותר מדי טוב בשביל פסח…