כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום שלישי
|
י״ז בתמוז ה׳תשפ״ד
|
23/07/2024

פינוק מושלם: סורבה תות

סורבה נפלא שמלווה אותי כל שנה בפסח! קינוח מפנק קליל מהיר, מושלם!

החומרים הדרושים:

כוס סוכר

כוס מים

כוס רסק תות או פרי אחר

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים מים וסוכר, מבשלים עד שהסירופ מסמיך מעט, מצננים.
  2. מוסיפים לסירופ הקר ואת מחית הפרי  ומקפיאים
  3. מוציאים את התערובת הקפואה , שוברים וטחנים במעבד מזון עד שהתערובת אוורירית. ניתן לחזור על פעולת הטחינה פעם נוספת לאחר הקפאה נוספת. שומרים בהקפאה עד להגשה.

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים