פינוק מושלם: סורבה תות

שיתוף ב email
שיתוף ב print

סורבה נפלא שמלווה אותי כל שנה בפסח! קינוח מפנק קליל מהיר, מושלם!

החומרים הדרושים:

כוס סוכר

כוס מים

כוס רסק תות או פרי אחר

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים מים וסוכר, מבשלים עד שהסירופ מסמיך מעט, מצננים.
  2. מוסיפים לסירופ הקר ואת מחית הפרי  ומקפיאים
  3. מוציאים את התערובת הקפואה , שוברים וטחנים במעבד מזון עד שהתערובת אוורירית. ניתן לחזור על פעולת הטחינה פעם נוספת לאחר הקפאה נוספת. שומרים בהקפאה עד להגשה.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.