פיצה צ'יפס לפסח

שיתוף ב email
שיתוף ב print
את בצק הפיצה מחליף ציפס מרשת תפו"א. התוצאה כ"כ טעימה שבטח תאמצו לכל השנה, מתאים גם לנמנעים מגלוטן

החומרים הדרושים:

4 תפו"א עדיף אדומים

שמן לטיגון עמוק

500 גר' רסק עגבניות

3 כפות שמן

כפית סוכר

4 שיני שום

כפית פפריקה חריפה

מלח ופלפל

כפית אורגנו או טימין טרי או מיובש

לימות השנה כף תבלין פיצה

500 גר' גבינה צהובה מגוררת

ירקות לבחירה: עגבניות שרי, פרוסות בצל סגול או לבן, פלפל אדום , פטריות וכו'

אופן ההכנה:

1.    פורסים תפו"א במנדולינה רשת, או מנדולינה רגילה, מטגנים את הפרוסות בשמן עמוק לקבלת ציפס זהוב

2.    טוחנים את כל מרכיבי הרוטב במקל בלנדר או בלנדר, מדללים במעט מים.

3.    מסדרים את הציפס בשכבה צפופה בתבנית, מורחים מרוטב הפיצה, מפזרים גבינה צהובה מגוררת, וירקות לפי הטעם, אופים בתנור עד שהגבינה נמסה, אוכלים מיד.

 

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.