גלידת וניל כשרה לפסח בנגיעות תפוחים מקורמלים ואגוזים

שיתוף ב email
שיתוף ב print

למתכונים נוספים לפסח לחצי כאן

לגלידה:
8 ביצים
(2 שקיקי סוכר וניל)
½ כוס שמן
¾ כוס מים
¾ כוס סוכר
לטרוף החלמונים עם השמן, המים ומחצית הסוכר להקציף החלבונים עם מחצית הסוכר הנותרת לאחד את העיסות לשפוך לתבנית 20/30
או לקופסא של 2 ליטר.

לתפוחים המקורמלים:
4 תפוחי גרנד לקלף ולפרוס לרבעים ומהם לפרוסות
במחבת לשפוך כוס סוכר
לקרמל יד שמתקבל צבע ענברי – ברונזה.
להוסיף את פרוסות התפוחים ולבחוש עד שכל התפוחים מצופים בקרמל.

הצעת הגשה:
בכוס קינוח
לשים כדור גלידה ומעליו כף מהתערבות המקורמלת ומעליו לפזר אגוזים.
בהצלחה!

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.