לשכבות
10 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
1 כוס אבקת שקדים
1/2 כוס קמח
1 אבקת אפיה
חצי כוס שמן
3 כפות קקאו
הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
מקציפים חלבונים. תוך כדי הוספת הסוכר עד לקבלת לקצף יציב.
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את שאר החומרים בהדרגה.
מרפדים 3 תבניות תנור גדולות.כ-30×40 בנייר אפיה ומשמנים אותו קלות.
מחלקים את הבלילה ל3 ויוצקים לכל תבנית
אופים כרבע שעה . מצננים
למלית
500 גרם קצפת צמחית של השף הלבן (2 מיכלים)
400 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
50 גרם שמן
מחממים את הקצפת והשמן אגוזים. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד להמסה מלאה. ניתן להעזר בבלנדר מוט אם ההמסה לא אחידה.
מחלקים ל3 ומורחים מהמלית בין השכבות
לקישוט
אפשר להקציף מיכל קצפת צמחית עם 2 כפות פודינג וניל ולזלף קישוטים על העוגה
מקפיאים את העוגה
. ופורסים אותה כשהיא קפואה.
בהצלחה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
עשיתי אותה
מוצלחת מאוד!!
אי אפשר להאמין על הטעם שהיא של פסח…
תודה!!