נתחי חזה עוף במרינדה / אתי וועג

שיתוף ב email
שיתוף ב print

למתכונים נוספים לפסח לחצי כאן

4 לבבות חזה עוף.

הרכיבים למרינדה:

כף דבש
2 כפות רוטב צ'ילי (ידוע לי שיש כשר לפסח לאוכלי קיטניות בלבד!)מלח
פלפל
מעט שמן זית
מעט מים

אופן ההכנה
לערבב היטב את רכיבי המירנדה.
להניח את נתחי החזה במרינדה.
להשהות בקרור לפחות שעה.
לטגן או לאפות בתנור בחום בינוני 180 מעלות עד להשחמה קלה.
להגיש עם מעט רוטב – שארית המרינדה.
בהצלחה!

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.