חזה עוף בצ'ילי ושום

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

4-6 חזות עוף, חצויות
1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוק
עלים מ-4 גבעולי טימין
1-2 שיני שום כתושות
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח

אופן ההכנה

בקערה מערבבים את כל המרכיבים למרינדה.

טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הצורך.

מוסיפים את חזות העוף, מערבבים היטב, עוטפים בניילון נצמד ומשרים שעתיים במקרר.

מחממים מחבת פסים או מנגל וצולים את נתחי העוף 2-3 דקות מכל צד עד שהתבשלו לחלוטין.

מוציאים ומגישים, ביחד עם תפוחי אדמה צלויים.


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.