שווארמה ביתית

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים
  • 1/2 קילו שווארמה הודו חתוך לנתחי רצועות קטנות

  • 1/2 קילו חזה עוף חתוך לרצועות קטנות

  • 3 בצלים קצוצים גס

  • 3/4 כוס מים

  • 3 כפות שמן לטיגון

  • חצי כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור

  • רבע כפית כורכום או כמון (לא חובה)

אופן ההכנה

1. מטגנים במחבת את הבצל עד להזהבה
2. מוסיפים את השווארמה הודו 
3. אחרי 10 דקות שערבבנו את השווארמה והבצל מוסיפים את נתחי העוף ומטגנים ביחד
4. אחרי 10 דקות מכניסים את התיבול ומוסיפים 3/4 כוס מים ומערבבים לאט לאט
5. בודקים שהרוטב מצומצם ושני סוגי הבשר רכים – סוגרים ומערבבים ומשאירים למנוחה.


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.