חומרים
- 6 חצאים חזה עוף
- 1/2 כוס דבש
- 1/2 כוס שמן קנולה
- 1/2 כוס שמן זית
- 1 כף שום כתוש
- 2 כפות חומץ בן יין אדום
- 2 כפות תערובת עשבים יבשים (אורגנו, בזיליקום, פטרוזיליה, כוסברה וכו')
- 1 כפית מלח גס
- 1/2 כוס חרדל דיז'ון
אופן ההכנה
- בקערה גדולה שימו את הדבש והחרדל וערבבו היטב.
- הוסיפו את שאר המרכיבים והמשיכו לערבב.
- כשהמרינדה אחידה טבלו את נתחי חזה העוף במרינדה והחזירו למקרר למשך כמה שעות. עדיף אפילו ללילה שלם.
- את נתחי העוף ניתן לצלות בגריל (על האש) או בתנור.
- כשנתחי העוף מוכנים, שימו על צלחת, והגישו
תגובה אחת
למה להשרות לילה ?