יום שני

|

|

07/10/2024

לאישה החרדית

|

|

|

07/10/2024

|

יום שני

חזה עוף על האש

חומרים

 

  • 6 חצאים חזה עוף
  • 1/2 כוס דבש
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 כף שום כתוש
  • 2 כפות חומץ בן יין אדום
  • 2 כפות תערובת עשבים יבשים (אורגנו, בזיליקום, פטרוזיליה, כוסברה וכו')
  • 1 כפית מלח גס
  • 1/2 כוס חרדל דיז'ון

 

אופן ההכנה

 

  • בקערה גדולה שימו את הדבש והחרדל וערבבו היטב.
  • הוסיפו את שאר המרכיבים והמשיכו לערבב.
  • כשהמרינדה אחידה טבלו את נתחי חזה העוף במרינדה והחזירו למקרר למשך כמה שעות. עדיף אפילו ללילה שלם.
  • את נתחי העוף ניתן לצלות בגריל (על האש) או בתנור.
  • כשנתחי העוף מוכנים, שימו על צלחת, והגישו

 


להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים