חזה עוף על האש

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

 

  • 6 חצאים חזה עוף
  • 1/2 כוס דבש
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 כף שום כתוש
  • 2 כפות חומץ בן יין אדום
  • 2 כפות תערובת עשבים יבשים (אורגנו, בזיליקום, פטרוזיליה, כוסברה וכו')
  • 1 כפית מלח גס
  • 1/2 כוס חרדל דיז'ון

 

אופן ההכנה

 

  • בקערה גדולה שימו את הדבש והחרדל וערבבו היטב.
  • הוסיפו את שאר המרכיבים והמשיכו לערבב.
  • כשהמרינדה אחידה טבלו את נתחי חזה העוף במרינדה והחזירו למקרר למשך כמה שעות. עדיף אפילו ללילה שלם.
  • את נתחי העוף ניתן לצלות בגריל (על האש) או בתנור.
  • כשנתחי העוף מוכנים, שימו על צלחת, והגישו

 


חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


תגובה אחת

  1. ליאורה הגב

    למה להשרות לילה ?

x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן