חומרים
4 חזות עוף (פרפר) נקיים ושטוחים, כל אחדחצוי לשניים
פפריקה מתוקה
כמון
2 שיני שום כתושות
מלח, פלפל שחור
מעט שמן (כשתי כפות)
אופן ההכנה
יוצקים למחבת 1 כף שמן, מוסיפים פפריקה, כמון, רבע מכמות השום, מעט מלח ופלפל.
מדליקים את האש. כאשר השמן חם אך לא נשרף וצבעו כתום מן הפפריקה מצרפים אליו חזה עוף חצוי.
מפזרים על פני העוף עוד מהתבלינים. צולים כדקה וחצי עד ששולי העוף לבנים.
הופכים את העוף על צדו השני. צולים עוד כשתי דקות ומוציאים לצלחת.
חוזרים על הפעולה עם כל כמות העוף, שני חצאים בכל פעם.
במידה ותחתית המחבת מתחילה להיחרך הוסיפו מעט שמן.
הגישו מיד, בתוספת צ'יפס וסלט בתיאבון!