חומרים
1/2 קילו חזה עוף טחון
חופן כוסברה קצוצה
חופן פטרוזליה קצוצה
1 תפוח אדמה מגורד
1 בצל מגורר
ביצה
3 כפות פירורי לחם או קמח מצה
פלפל שחור
מלח
חצי כפית כורכום
כפית פפריקה
מעט בהרט
כף שמן
אופן ההכנה
לגרד את הבצל ותפוח האדמה בפומפייה על הצד הגס ולסחוט מנוזלים במסננת.
בקערה גדולה לערבב היטב עוף טחון עם שאר מרכיבי הקציצות עד שכל המרכיבים מפוזרים באופן שווה בתערובת הקציצות.
לחמם שמן עמוק במחבת.
עם ידיים רטובות לגלגל לקציצות ולהשטיח עם כף היד.
לטגן את הקציצות בשמן עמוק על אש בינונית מכל צד עד להשחמה.
להוציא לנייר סופג ולהגיש.
2 תגובות
אפשר להוריד את הביצה ?או שיש תחליף? הבן שלי אלרגי לביצים.
נשמע טוב!!!