שניצלונים עם שומשום אם אתם אוהבים את השניצל הביתי הקלאסי והטעים – המתכון הזה הוא בשבילכם!

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים
  • 6 נתחי חזה עוף 
  • 1/4 כוס קמח
  • 1/4 כוס קורנפלור
  • 1/4 כפית סודה לשתייה
  • 4 ביצים
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כפית חרדל 
  • 1 כפית רוטב צ'ילי מתוק 
  •  מלח
  •  פלפל שחור
  •  2 כוסות פירורי לחם
  •  שומשום
  • שמן קנולה לטיגון עמוק

אופן ההכנה

.פורסים כל אחד מנתחי הפילה ל-5-4 רצועות.

בקערה עמוקה אחת מערבבים את הקמח, הקורנפלור והסודה לשתייה.

בקערה עמוקה שנייה מערבבים את הביצים והסויה. מוסיפים חרדל ורוטב צ'ילי ומתבלים במלח ופלפל.

בקערה עמוקה שלישית מערבבים את פירורי הלחם והשומשום.

טובלים את רצועות העוף בקמח ומנערים היטב מקמח עודף. מעבירים את הרצועות המקומחות לקערת הביצים ומניחים ל-10 דקות.

מוציאים את הנתחונים מבלילת הביצים, מעבירים לקערת פירורי הלחם והשומשום ומצפים את הנתחונים היטב מכל הצדדים.

מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק כך שהשמן יגיע לחום בינוני, ומטגנים את הרצועות עד שהן משחימות. רצוי לטגן בכל פעם רק רצועות אחדות, בלי לצופף אותן בסיר, כדי שהשמן לא יתקרר.

מוציאים ומניחים על מגבות נייר לספיגת עודפי שמן. מגישים חם עם קטשופ או רוטב צ'ילי מתוק בצד.


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.