החומרים:
800 גרם בשר בקר טחון
1/2 בצל גדול קצוץ דק
2 כפות קטשופ
1 כף חרדל דיז'ון
1 כפית סוכר חום כהה
קורט פלפל לבן/ שחור
מערבבים היטב את כל החומרים.
לשים כדקה עם הידיים את הבשר עד שהעיסה הופכת לאחידה.
מכינים המבורגרים בגודל שמתאים לכם
מטגנים את ההמבורגרים במחבת עם תרסיס שמן כמה דקות מכל צד,
זמן הצלייה תלוי במידת העשייה אותה אתם אוהבים.
את ההמבורגרים אוכלים חמים מיד בסיום הצלייה. מומלץ להגיש את ההמבורגרים ליד סלט ירקות וצ'יפס.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
ייאמי!
עשית לי חשק .
אולי מחר בערב …