עוף ברוטב פטריות ונגיעות פסטו, פשוט (ו)יאמי!

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

4 רבעי עוף

8 כפות שמן קנולה

5 שיני שום פרוסות גס

בצל קצוץ גס

400 גר' פטריות שטופות

2 כפות גדושות אבקת מרק פטריות

3 כוסות מים רותחים

 מלח לפי הצורך

1/4 כפית פלפל שחור

1/4 כפית אגוז מוסקט טחון

3 כפות רוטב פסטו

אופן ההכנה

לחמם את השמן, לטגן את העוף ולהעביר לצלחת.

להוסיף שום ובצל ולטגן קלות.

להוסיף פטריות

להניח את העוף על הבצל, השום והפטריות המטוגנות

לערבב את אבקת המרק למים הרותחים ולצקת על העוף.

למרוח בעזרת כף את הרוטב פסטו כך שכל עוף יהיה מרוח בפסטו.

להביא לרתיחה לכסות עד שהעוף רך.

תוספת קלילה וטעימה!

תפוחי אדמה קלופים וחתוכים 

להכניסם לשקית "קוקי" ולערבב אותם עם חצי כוס מים רותחים עם כף אבקת מרק פרטיות וכפית רוטב פסטו

לסגור את השקית להכניס לתנור

והמנה מושלמת!

אל תשכחי לכתוב בתגובות ולספר לנו שזה מתכון מדהים!

 


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.