סלט בנוסח אסייתי עם ירקות בשלל צבעים וטעמים

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

לירקות-

  • צנון חתוך לרצועות 
  • גזר חתוך לגפרורים, או לרצועות דקות בעזרת קולפן
  • 2 מלפפונים חתוכים לגפרורים, או לרצועות דקות בעזרת קולפן
  • פלפל אדום  קצוץ, או פרוס דק
  • 2 גבעולי בצל ירוק, חתוכים לחתיכות בינוניות
  • כוס כרוב, חתוך לרצועות דקות
  • רבע בצל סגול, פרוס לרצועות
  • רבע קילו חזה עוף נקי וחתוך לרצועות

לרוטב:

  • שלוש כפות גדושות סוכר חום
  • 1/2 כוס חומץ
  • שלוש כפות רוטב סויה
  • שתי כפות שמן שומשום
  • שתי כפיות ג'ינג'ר מגורר דק (לא חובה)
  • שתי שיני שום כתושות
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

מערבבים את מרכיבי הרוטב ונותנים לו לנוח מעט.

מעבירים לקערה רבע מכמות הרוטב ומשרים את רצועות העוף לכעשרים דקות. בינתיים מערבבים את כל מרכיבי הסלט.

אחרי ההשרייה, צולים את רצועות העוף על מחבת חמה או מחבת גריל עד שהן צלויות. מוציאים ומניחים לצינון.

מערבבים את הסלט עם הרוטב, מפזרים ושומשום, מקשטים עם רצועות עוף ומגישים.

הכנת? שתפי אותנו!


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.