כל התוכן המעניין לאישה החרדית

יום רביעי

|

י״ב באדר א׳ ה׳תשפ״ד

|

21/02/2024

כל התוכן המעניין לאישה החרדית

לאישה החרדית

|

י״ב באדר א׳ ה׳תשפ״ד

|

|

21/02/2024

|

יום רביעי

מתכון לסלמון בתנור

חומרים
  • 1 פילה דג סלמון
  • 1/2 כוס שמן זית 
  • 5 שיני שום כתושות
  • 4 כפות חרדל דיז'ון
  • מיץ סחוט מ-1/2 לימון
  • מלח גס
  • 2 ענפי רוזמרין

אופן ההכנה

מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות).

מערבבים בקערה את כל המצרכים מלבד ענפי הרוזמרין.

מניחים את הדג על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מורחים אותו היטב ברוטב החרדל, מסדרים את ענפי הרוזמרין ואופים 20 דקות.


פוסטים אחרונים

דלעת ערמונים במילוי קציצת עדשים ופטריות | מירב מלכה.

לפני יום 1

|

0

הזדמנויות לחגוג? בואו ניצור אותן

לפני יום 1

|

0

אשכולית אדומה עם כל המעלות והתוספות

לפני 2 ימים

|

0

הבת שלי היא הכי מושלמת - הרכיבים מדברים בעד עצמם

לפני 2 ימים

|

0

איך יוצאים? בשמחה! | סיון רהב-מאיר

לפני 2 ימים

|

0

חלת שום עסיסית | מירב מלכה

לפני 2 ימים

|

0

לא נותנים הזדמנות: חרם בעולם הילדים

לפני 3 ימים

|

1

סביח בפיתות פרנה ללא התפחה | מירב מלכה

לפני 3 ימים

|

0

תיווך נדל"ן- חלק ה' מהם דמי תיווך בשכירות/ עו''ד אסתי וייסלר

לפני 3 ימים

|

0

הגדרות זה לא להיות

לפני 4 ימים

|

3

תהליכים | אפרת ברזל

לפני 5 ימים

|

0

חודש של בשורות טובות

לפני 5 ימים

|

0

מפנקת במיוחד: עוגת שכבות קפה | חיה קסטיאל

לפני 6 ימים

|

10

תפתיעי אותם בשבת: קציצות דגים ברוטב אדום עשיר

לפני 6 ימים

|

0

חשיפה בלעדית: השיטה שמכשירה נשים בעולמה של הלכה

לפני 6 ימים

|

0

זעקת האישה העובדת: חוסר במעונות במגזר החרדי - מי לוקח את האחריות?!

לפני 6 ימים

|

4

מסיבת ההודיה הגיעה | סיון רהב-מאיר

לפני 6 ימים

|

0

התבלין שכדאי לך להכניס לתפריט בכל הזדמנות: קינמון

לפני 7 ימים

|

0

מתוקה, חמה ומפנקת: דייסת פתיתים לערב גשום

לפני 7 ימים

|

0

משימה הורית: חיבוק אחד ביום, להתפתחות בכל התחומים

לפני שבוע 1

|

1

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

2 תגובות

  1. אוהבת את האתר שלכם במיחד מהכתובת מהאוכל חבל שאני לא מצליחה להכנס לכל המתכונים וכתבות הייתי שמחה להיות שותפה מלאה ולהצליח להכנס לכל הכתבות המתכונים האתר שלכם מבורך ונפלא יישר כוח גדול

  2. מתכון מעולה! אני עושה אותו שלם, בלי חרדל, ומחכה כמה שעות בין ההכנה לאפיה – שכל הטעמים יספגו.
    יוצא ממש טוב!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *