מתכון לסלמון בתנור

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים
  • 1 פילה דג סלמון
  • 1/2 כוס שמן זית 
  • 5 שיני שום כתושות
  • 4 כפות חרדל דיז'ון
  • מיץ סחוט מ-1/2 לימון
  • מלח גס
  • 2 ענפי רוזמרין

אופן ההכנה

מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות).

מערבבים בקערה את כל המצרכים מלבד ענפי הרוזמרין.

מניחים את הדג על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מורחים אותו היטב ברוטב החרדל, מסדרים את ענפי הרוזמרין ואופים 20 דקות.


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

2 תגובות

  1. אוהבת את האתר שלכם במיחד מהכתובת מהאוכל חבל שאני לא מצליחה להכנס לכל המתכונים וכתבות הייתי שמחה להיות שותפה מלאה ולהצליח להכנס לכל הכתבות המתכונים האתר שלכם מבורך ונפלא יישר כוח גדול

  2. מתכון מעולה! אני עושה אותו שלם, בלי חרדל, ומחכה כמה שעות בין ההכנה לאפיה – שכל הטעמים יספגו.
    יוצא ממש טוב!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.