יום חמישי

|

|

03/10/2024

לאישה החרדית

|

|

|

03/10/2024

|

יום חמישי

קיצי ושבתי: סלט עלי בייבי, משמשים וסלומון ברוטב וינגרט

חומרים

הכנה וסטיילינג- ציפי כהן

צילום- תומר בורמד

סלט מרשים ועשיר, מתאים כמנת פתיחה חגיגית מרשימה וקלת הכנה.

ניתן להגיש כסלט מרכזי, עם חתיכות סלמון מפוררות במקום משופדות.

חומרים:

ל6 סועדים:

6 פרוסות פילה סלמון

משרה:

רבע כוס מיץ או תרכיז תפוזים

2 כפות שמן

מעט יין לבן

מלח פלפל שחור גרוס

כף רוטב צ'ילי

לסלט:

עלי ביבי או חסה

בצל סגול פרוס

3 משמשים בשלים פרוסים לפרוסות דקות

ענף סלרי ללא העלים פרוס לפרוסות דקות

לרוטב:

חצי כוס מיץ תפוזים

2 כפות דבש

שן שום קצוצה

כף חומץ

כף מיץ לימון

כף רוטב צ'ילי

מלח ופלפל

אופן ההכנה

להכנה- חותכים את הסלמון לקוביות ומשפדים על שיפוד בינוני, מכינים 2 שיפודים לסועד.

מורחים מעל את חומרי המשרה, ומפזרים מעט פלפל גרוס.

אופים כ12 דקות עד שמזהיב מבחוץ

מכינים את סלט- מערבבים בקערה את מרכיבי הסלט ומחלקים לצלוחיות אישיות,

מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, ומטפטפים על כל מנה, מניחים מעל 2 שיפודים ומגישים.


להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים