סלט עלי בייבי, משמשים וסלומון ברוטב וינגרט

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

הכנה וסטיילינג- ציפי כהן

צילום- תומר בורמד

סלט מרשים ועשיר, מתאים כמנת פתיחה חגיגית מרשימה וקלת הכנה.

ניתן להגיש כסלט מרכזי, עם חתיכות סלמון מפוררות במקום משופדות.

חומרים:

ל6 סועדים:

6 פרוסות פילה סלמון

משרה:

רבע כוס מיץ או תרכיז תפוזים

2 כפות שמן

מעט יין לבן

מלח פלפל שחור גרוס

כף רוטב צ'ילי

לסלט:

עלי ביבי או חסה

בצל סגול פרוס

3 משמשים בשלים פרוסים לפרוסות דקות

ענף סלרי ללא העלים פרוס לפרוסות דקות

לרוטב:

חצי כוס מיץ תפוזים

2 כפות דבש

שן שום קצוצה

כף חומץ

כף מיץ לימון

כף רוטב צ'ילי

מלח ופלפל

אופן ההכנה

להכנה- חותכים את הסלמון לקוביות ומשפדים על שיפוד בינוני, מכינים 2 שיפודים לסועד.

מורחים מעל את חומרי המשרה, ומפזרים מעט פלפל גרוס.

אופים כ12 דקות עד שמזהיב מבחוץ

מכינים את סלט- מערבבים בקערה את מרכיבי הסלט ומחלקים לצלוחיות אישיות,

מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, ומטפטפים על כל מנה, מניחים מעל 2 שיפודים ומגישים.


חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן