כל התוכן המעניין לאישה החרדית
שבת
|
י״ב בניסן ה׳תשפ״ד
|
20/04/2024

קיצי ושבתי: סלט עלי בייבי, משמשים וסלומון ברוטב וינגרט

חומרים

הכנה וסטיילינג- ציפי כהן

צילום- תומר בורמד

סלט מרשים ועשיר, מתאים כמנת פתיחה חגיגית מרשימה וקלת הכנה.

ניתן להגיש כסלט מרכזי, עם חתיכות סלמון מפוררות במקום משופדות.

חומרים:

ל6 סועדים:

6 פרוסות פילה סלמון

משרה:

רבע כוס מיץ או תרכיז תפוזים

2 כפות שמן

מעט יין לבן

מלח פלפל שחור גרוס

כף רוטב צ'ילי

לסלט:

עלי ביבי או חסה

בצל סגול פרוס

3 משמשים בשלים פרוסים לפרוסות דקות

ענף סלרי ללא העלים פרוס לפרוסות דקות

לרוטב:

חצי כוס מיץ תפוזים

2 כפות דבש

שן שום קצוצה

כף חומץ

כף מיץ לימון

כף רוטב צ'ילי

מלח ופלפל

אופן ההכנה

להכנה- חותכים את הסלמון לקוביות ומשפדים על שיפוד בינוני, מכינים 2 שיפודים לסועד.

מורחים מעל את חומרי המשרה, ומפזרים מעט פלפל גרוס.

אופים כ12 דקות עד שמזהיב מבחוץ

מכינים את סלט- מערבבים בקערה את מרכיבי הסלט ומחלקים לצלוחיות אישיות,

מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, ומטפטפים על כל מנה, מניחים מעל 2 שיפודים ומגישים.


עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

מיוחד לחג הפסח: קציצות הודו ברוטב פיקנטי עם זיתים ופיטריות

לפני 2 ימים

|

0

ארוחת צהריים חלבית לכל העמלים: טורטי פיצה בציפוי קריספי | מירב מלכה

לפני 2 ימים

|

0

להקשיב ולנקות: איך סידור הבית הופך לטיפול רגשי? | אפרת ברזל בתכנית 'פתוח' מבית הידברות, עם שירלי אבנון קרייזלר

לפני 2 ימים

|

1

שלא יגנבו לנו את פסח! | סיון רהב מאיר

לפני 2 ימים

|

0

לחמניות בשר מפנקות | מירב מלכה

לפני 3 ימים

|

0

מחפשת תעסוקה לילדים? קחי כמה הפעלות שיעזרו לך לפסח

לפני 3 ימים

|

0

אתם בטוחים שדיברתם באמת בפגישות? | פנינה פרייליך

לפני 3 ימים

|

0

מהמטבח של ראשל סקול: עוגיות שקדים קלאסיות ומפנקות לפסח

לפני 3 ימים

|

0

אפרת ברזל ורחל קארו מציגות: כך אנו יוצרות את 'סבא שלי עושה חדשות' | והפעם - מהו יומן יצירה ולמה כדאי לכן לעקוב אחריו?

לפני 3 ימים

|

0

בעד ונגד: מצעד יופי משפחתי בסטים ובלבוש מפואר במיוחד לחג

לפני 3 ימים

|

1

לאפות כשרות לפסח

לפני 4 ימים

|

0

מתכון שיחסל לך את המקרר לקראת פסח: מרק קטניות עשיר

לפני 4 ימים

|

0

אושיות בלי קושיות | פייגי גלנט

לפני 4 ימים

|

0

קצת מתחת לקו | פרק 4

לפני 4 ימים

|

0

בדידות? לדבר על זה כבר מרגיש פחות בודד | ברכי שגב

לפני 4 ימים

|

0

אתי וועג מגישה: נימוח טעים ועסיסי - פאדג’ שוקולד כשר לפסח!

לפני 5 ימים

|

0

מהמטבח של ראשל סקול: נשיקות מרנג | מתכון כשר לפסח

לפני 5 ימים

|

0

מרהיב בבית: בואי ללמוד כיצד לעצב שולחנות אלגנטיים לפסח

לפני 5 ימים

|

0

ספוקן וורד 'עושות כלים' עם עידית ליכטנפלד | הפעם: חדווי נווה בספוקן מחונך

לפני 5 ימים

|

0

עכשיו כשקצת פחות חם | צילום והגיגים: דפנה שן

לפני 5 ימים

|

0