כל התוכן המעניין לאישה החרדית

יום חמישי

|

כ׳ באדר א׳ ה׳תשפ״ד

|

29/02/2024

כל התוכן המעניין לאישה החרדית

לאישה החרדית

|

כ׳ באדר א׳ ה׳תשפ״ד

|

|

29/02/2024

|

יום חמישי

השף אביגיל מייזליק מגישה: פילה סלמון בציפוי פריך של פיסטוקים ופירורי לחם

חומרים

מתכונים חלביים לכבוד חנוכה מאת הקמפוס הקולינרי- בי"ס גבוה ללימודי הקולינריה

פילה סלמון בקראסט פיסטוקים
שף אביגיל מייזליק
צילום וסטיילינג- שושי סירקיס

צולם עבור עיתון משפחה

ציפוי מעודן זה מעניק לסלמון טעם חלומי. מנה מיוחדת שתעשיר את שולחנות החג.

דרגת קושי: קלה    זמן אפיה: 20 ד'    8 מנות

8 פרוסות פילה סלמון איכותי

8 כפיות חרדל דיז'ון עם גרגרים

כוס יין לבן חצי יבש

מלח ופלפל

לציפוי:

כוס פיסטוקים קלופים לא קלויים

כוס פירורי פנקו

צרור בזיליקום

שיני שום

כפות שמן זית

אופן ההכנה

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

מתבלים את הסלמון במלח ופלפל, מורחים כפית חרדל על חלקו העליון של כל פילה ומניחים בתבנית בינונית. יוצקים לתוכה את היין הלבן. מכינים את הציפוי: קוצצים גס את הפיסטוקים. טוחנים במעבד מזון את הפנקו עם הבזיליקום והשום עד לקבלת תערובת אחידה. מוציאים ומוסיפים את שמן הזית, מערבבים, לאחר מכן מוסיפים את הפיסטוקים הקצוצים. כעת מניחים שכבה נאה של התערובת על כל דג כך שהוא יהיה מצופה היטב בחלקו העליון. צולים בתנור למשך 20 דקות,  עד שהציפוי זהוב והדגים קפיציים למגע. 


פוסטים אחרונים

הנאום של מנכ"ל המלון | סיון רהב-מאיר

לפני 2 ימים

|

1

שכר ביום בחירות לרשויות המקומיות | עו"ד אסתי וייסלר

לפני 2 ימים

|

0

אפקט השמש של הבחירות בחיינו | נעה בזמן 04

לפני 2 ימים

|

0

פרנה | מירב מלכה

לפני 2 ימים

|

0

קחי איתך בתקופת הרישום לסמינרים: אהבה עצמית ותבונה יתרה

לפני 2 ימים

|

1

34 שנים של ניסיון ואמינות: בדבי וולף תהיי בטוחה שהכל יעבור חלק

לפני 2 ימים

|

0

במכבי שירותי בריאות בני ברק: שירותי רפואה דחופה נגישים ומתקדמים הכי קרוב לבית

לפני 3 ימים

|

0

נייר דבק ומים: כך תתחילו להכין יצירות בתלת מימד!

לפני 3 ימים

|

0

עוגת תפוח-גזר פשוטה וטעימה במיוחד

לפני 3 ימים

|

0

מעניין: מה אומר הצבע על הטבע?

לפני 4 ימים

|

2

מה התחדש, בשעה של שתיקה? | סיון רהב-מאיר

לפני 4 ימים

|

0

טיפים יעילים לעיצוב "משרד ביתי" | תמי רוטנברג

לפני 4 ימים

|

0

הרופא לשבורי לב

לפני 4 ימים

|

2

פסטרמה ביתית בטעמים עשירים

לפני 4 ימים

|

0

8 טיפים: איך להיראות כמה מידות פחות , בלי דיאטה...

לפני 4 ימים

|

5

הפרנסה שלכם מתחילה כאן!

לפני 4 ימים

|

0

מסיבת החוויות | אפרת ברזל

לפני 6 ימים

|

0

עוגת לוטוס ואגוזים | מירב מלכה

לפני 6 ימים

|

0

חשיבות איסור אמירה שלילית על עצמנו | פרשת תצוה

לפני 6 ימים

|

0

מהסמינר לתפקיד בכיר בחברת אינטל

לפני 7 ימים

|

2

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

5 תגובות

  1. ניסיתי את המתכון יצא פשוט מושלם !!!
    במקום עלי בזיליקום קצצתי שמיר וכוסברה טרייה – היה ממש טעים שווה לנסות !!

  2. מזה פירורי פנקו?
    תודה על המתכון ניראה מגרה ביותררררר
    אשמח אם יעלו גם מתכון של דגי סלמון עם עלי בזיליקום.
    אני מחפשת כזה מתכון כבר הרבה זמו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *