השפית אביגיל מייזליק מגישה: פסטה ברוטב אלפרדו – שמנת, יין ופטריות

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

מתכונים חלביים לכבוד חנוכה מאת הקמפוס הקולינרי- בי"ס גבוה ללימודי הקולינריה

פסטה ברוטב אלפרדו שמנת יין ופטריות
שף אביגייל מייזליק
צילום וסטיילינג- שושי סירקיס

צולם עבור עיתון משפחה

פסטה עשירה עם תערובת של פטריות מכל הסוגים החדשים והטעימים – שימאג'י, מלך היער ופטריות יער צהובות. אם לא מוצאים אפשר להשתמש רק בפטריות שמפיניון רגילות.

דרגת קושי: קלה     זמן בישול: 20 ד'       6 מנות

חבילת פסטה, רצוי מסוג טליאטלה

חבילת פטריות או פטריות מכמה סוגים לפי הטעם

4 שיני שום פרוסות לעיגולים

30 גר' חמאה

חצי כוס יין לבן

חבילת שמנת מתוקה

פרמזן או פקורינו לסיום המנה

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. פורסים את הפטריות לפרוסות. מזהיבים את השום בחמאה במחבת כדקה או שתיים, מוסיפים את הפטריות, מעלים את האש, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שכל הנוזלים מתאדים. מוסיפים את היין ושוב מאדים עד שנותרת במחבת כף נוזלים. מוסיפים את השמנת, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 3-4 דקות, עד שהשמנת מסמיכה. מוסיפים את הפסטה למחבת, מקפיצים יחד ומגררים פרמזון או פקורינו להגשה


 



 

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

3 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.