קיש בצל ופטריות בתיבול שום, טימין ואגוז מוסקט

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

מצרכים לבצק:
400 גרם קמח
200 גרם חמאה
2 חלמונים
1 ביצה
מלח
כף טימין (לא חובה)

למילוי:
50 גרם חמאה
5 בצלים פרוסים
2 שיני שום כתושות
1 כף טימין
חבילת פטריות טריות
1 מיכל שמנת מתוקה
3 ביצים
מלח
פלפל
אגוז מסקט
חצי כוס גבינת צהובה מגורדת

אופן ההכנה

– מקפיאים את החמאה ומגרדים בפומפיה גסה
– מערבבים בעדינות את כל חומרי הבצק לכדור, מרדדים ומרפדים תבנית עם תחתית מתפרקת. מקררים
– אופים רבע שעה ב-190 מעלות. מורחים בחלמון ואופים עוד חמש דקות
– מכינים את המילוי: שמים את החמאה במחבת ומטגנים בה את השום, בצל וטימין כחמש דקות
– מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד כ-2 דקות
– מעבירים לקערה ומערבבים עם השמנת, ביצים, תבלינים וגבינה
– יוצקים את התערובת לבצק האפוי מעט ואופים עוד כחצי שעה
– מגישים עם סלט ירוק  


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.