קיש ברוקולי מושלם:)

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

הבצק:

280 גרם קמח

160 גרם חמאה

1 ביצה

1 כף מים

1 קורט מלח

 

מילוי:

150 גרם ברוקולי קפוא שהופשר במים חמים/ תרד

6 עגבניות שרי- (לא חובה)

בצל בינוני מטוגן

30 גרם גבינה בולגרית

 

רוטב רויאל:

23 גרם קמח

130 גרם חלב

200 גרם שמנת מתוקה 

1 כף קוטג'

2 ביצים

1 קורט פלפל שחור

1 קורט מלח

1 קורט אגוז מוסקט

2 שיני שום כתושים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  • מערבלים במערבל מזון את החמאה והמלח, מוסיפים בהדרגה את הביצה, המים ולבסוף את הקמח
  • מערבלים כ-4 דקות במהירות נמוכה ומעבירים למהירות בינונית ל-4 דקות נוספות.
  • מוציאים את הבצק ומרדדים לעיגול בקוטר 27 סמ'/ בקטר התבנית שברשותכם
  • מניחים בתבנית ומהדקים לבסיס התבנית וצידיה
  • מפזרים מעל את כל מרכיבי המילוי באופן שווה (ברוקולי, בצל, עגבניות שרי וגבינה בולגרית)

 רוטב רויאל:

  • מערבבים את כל החומרים, למעט הקמח,  במערבל מזון במהירות איטית
  • מוסיפים  בהדרגה, תוך כדי ערבוב, את הקמח, עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שופכים מעל הקיש עד לקצה התבנית

 אפייה

  • מכניסים לתנור, שחומם מראש ל-150 מעלות, ל 50 דק.
  • מוציאים ומצננים מעט לפני הגשה.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.