חומרים
הבצק:
280 גרם קמח
160 גרם חמאה
1 ביצה
1 כף מים
1 קורט מלח
מילוי:
150 גרם ברוקולי קפוא שהופשר במים חמים/ תרד
6 עגבניות שרי- (לא חובה)
בצל בינוני מטוגן
30 גרם גבינה בולגרית
רוטב רויאל:
23 גרם קמח
130 גרם חלב
200 גרם שמנת מתוקה
1 כף קוטג'
2 ביצים
1 קורט פלפל שחור
1 קורט מלח
1 קורט אגוז מוסקט
2 שיני שום כתושים
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
- מערבלים במערבל מזון את החמאה והמלח, מוסיפים בהדרגה את הביצה, המים ולבסוף את הקמח
- מערבלים כ-4 דקות במהירות נמוכה ומעבירים למהירות בינונית ל-4 דקות נוספות.
- מוציאים את הבצק ומרדדים לעיגול בקוטר 27 סמ'/ בקטר התבנית שברשותכם
- מניחים בתבנית ומהדקים לבסיס התבנית וצידיה
- מפזרים מעל את כל מרכיבי המילוי באופן שווה (ברוקולי, בצל, עגבניות שרי וגבינה בולגרית)
רוטב רויאל:
- מערבבים את כל החומרים, למעט הקמח, במערבל מזון במהירות איטית
- מוסיפים בהדרגה, תוך כדי ערבוב, את הקמח, עד לקבלת תערובת אחידה.
- שופכים מעל הקיש עד לקצה התבנית
אפייה
- מכניסים לתנור, שחומם מראש ל-150 מעלות, ל 50 דק.
- מוציאים ומצננים מעט לפני הגשה.