חומרים
ציוד
*בלנדר או מעבד מזון.
*מיכלים ליצירת שלגונים – יש בחנויות מגוון גדול של מיכלים ייעודיים להכנת שלגונים אך כל כלי קיבול שפתחו אינו צר יותר מגופו יתאים למשימה.
ארטיק תות בננה חלבי
1 חבילת אינסטנט ג'לי תות
2 בננות קלופות וחתוכות
1 גביע יוגורט תות
1 כוס מים רותחים
לציפוי
1 חבילת שוקולד לבן או חום לבחירתך
1/4 כוס ריבת חלב
מתאים לכמות של כ-5 ארטיקים ביתיים בגודל קומפקטי
אופן ההכנה
1. מערבלים את כל החומרים בבלנדר.
2. מסדרים פרוסות בננה על שולי הכלים בהם מקפיאים את השלגונים ויוצקים לתוכם את התערובת.
כדי ליצור ציפוי מרשים יש להמיס שוקולד עם ריבת חלב , לאחר שהארטיק קפוא לטבול את חלקו העליון בשוקולד המומס , ואם את רוצה לקשט עם סוכריות זה הזמן, לפני שהשוקולד קופא פזרי עליו סוכריות צבעוניות.
יש לכן עוד רעיונות איך לקרר את הקיץ…? שתפו אותנו !!
2 תגובות
נראה טוב אך לא ברור העניין עם הבננות האם להכניס אותם לתוך הבלנדר או לשים אותם כפרוסות אשמח להסבר
יפה מאד