כל התוכן המעניין לאישה החרדית
שבת
|
י״ב בניסן ה׳תשפ״ד
|
20/04/2024

פסטה צרובה ברוטב פסטו עשיר

חומרים

חבילת פסטה

2 כוסות עלי בזיליקום יפים ורעננים 

3-2 שיני שום כתושות

2 כפות צנוברים

1/2 כוס שמן זית

מלח ופלפל שחור טחון טרי

מעט קליפת לימון מגוררת (לא חובה)

50 גרם חמאה או 1/3 כוס שמנת מתוקה

100 גרם פרמזן (או פקורינו או תערובת), מגוררת

 

אופן ההכנה
  • 1. במעבד מזון (או בעזרת עלי ומכתש) מרסקים את הבזיליקום עם שום, גבינה וצנוברים. מוסיפים שמן זית עד למרקם הרצוי ומתבלים במלח, פלפל וקליפת לימון.
  • 2. מבשלים פסטה במי מלח רותחים. מסננים, שומרים 1/3 כוס ממי הבישול ומחזירים אותם לסיר.

 

  • מערבבים את החמאה (או השמנת) עם המים שבסיר ומוסיפים את הפסטה המבושלת. מוסיפים את הפסטו ומערבבים לציפוי אחיד, כך שהפסטה תיצבע בירוק.

 

  • גיוון – אפשר להכין פסטו מעשבי תיבול אחרים: פטרוזיליה, כוסברה, נענע, רוקט. וגם לערבב שני מינים, למשל כוסברה ונענע. – אפשר להחליף את הצנוברים באגוזי מלך, בפיסטוקים או בקשיו.

 

  • לקישוט- אפשר להוסיף עגבניות מיובשות וזיתי קלמנטה.

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

מיוחד לחג הפסח: קציצות הודו ברוטב פיקנטי עם זיתים ופיטריות

לפני 2 ימים

|

0

ארוחת צהריים חלבית לכל העמלים: טורטי פיצה בציפוי קריספי | מירב מלכה

לפני 2 ימים

|

0

להקשיב ולנקות: איך סידור הבית הופך לטיפול רגשי? | אפרת ברזל בתכנית 'פתוח' מבית הידברות, עם שירלי אבנון קרייזלר

לפני 2 ימים

|

1

שלא יגנבו לנו את פסח! | סיון רהב מאיר

לפני 2 ימים

|

0

לחמניות בשר מפנקות | מירב מלכה

לפני 2 ימים

|

0

מחפשת תעסוקה לילדים? קחי כמה הפעלות שיעזרו לך לפסח

לפני 3 ימים

|

0

אתם בטוחים שדיברתם באמת בפגישות? | פנינה פרייליך

לפני 3 ימים

|

0

מהמטבח של ראשל סקול: עוגיות שקדים קלאסיות ומפנקות לפסח

לפני 3 ימים

|

0

אפרת ברזל ורחל קארו מציגות: כך אנו יוצרות את 'סבא שלי עושה חדשות' | והפעם - מהו יומן יצירה ולמה כדאי לכן לעקוב אחריו?

לפני 3 ימים

|

0

בעד ונגד: מצעד יופי משפחתי בסטים ובלבוש מפואר במיוחד לחג

לפני 3 ימים

|

1

לאפות כשרות לפסח

לפני 4 ימים

|

0

מתכון שיחסל לך את המקרר לקראת פסח: מרק קטניות עשיר

לפני 4 ימים

|

0

אושיות בלי קושיות | פייגי גלנט

לפני 4 ימים

|

0

קצת מתחת לקו | פרק 4

לפני 4 ימים

|

0

בדידות? לדבר על זה כבר מרגיש פחות בודד | ברכי שגב

לפני 4 ימים

|

0

אתי וועג מגישה: נימוח טעים ועסיסי - פאדג’ שוקולד כשר לפסח!

לפני 5 ימים

|

0

מהמטבח של ראשל סקול: נשיקות מרנג | מתכון כשר לפסח

לפני 5 ימים

|

0

מרהיב בבית: בואי ללמוד כיצד לעצב שולחנות אלגנטיים לפסח

לפני 5 ימים

|

0

ספוקן וורד 'עושות כלים' עם עידית ליכטנפלד | הפעם: חדווי נווה בספוקן מחונך

לפני 5 ימים

|

0

עכשיו כשקצת פחות חם | צילום והגיגים: דפנה שן

לפני 5 ימים

|

0