חומרים
לעוגיות-
-
100 גרם חמאה- בטמפרטורת החדר
-
60 גרם אבקת סוכר
-
גרידה מ- ¼ לימון
-
2 כפיות סוכר וניל
-
1 חלמון
-
120 גרם קורנפלור
-
80 גרם קמח
- כפית אבקת אפיה
להרכבת העוגייה:
-
ריבת חלב
- קוקוס/ קוקוס קלוי
אופן ההכנה
- בקערת המיקסר מרככים עם גיטרה את החמאה, אבקת סוכר, גרידת הלימון וסוכר הוניל.
- מוסיפים בבת אחת את חלמון והברנדי ומערבבים למספר שניות.
- מנפים את הקמח, אבקת האפייה והקורנפלור, מוסיפים למסה עד לקבלת בצק אחיד ומקררים.
- מרדדים את הבצק לעובי 2 – 3 מ"מ וקורצים עיגולים בקורצן קטן (3 ס"מ).
- מסדרים על תבנית עם נייר אפייה ברווחים קטנים (הבצק מתרחב מעט בזמן האפייה)
- אופים ב- 180 מעלות כ- 10- 155 דקות, עד להזהבה קלה ומקררים
- מזלפים ריבת חלב ומגלגלים בקוקוס / קוקוס קלוי.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן