אלפאחורס- עוגיות רכות ממולאות בריבת חלב

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

לעוגיות-

  • 100 גרם חמאה- בטמפרטורת החדר

  • 60 גרם אבקת סוכר

  • גרידה מ- ¼ לימון

  • 2 כפיות סוכר וניל

  • 1 חלמון

  • 120 גרם קורנפלור

  • 80 גרם קמח

  • כפית אבקת אפיה

להרכבת העוגייה:

  • ריבת חלב

  • קוקוס/ קוקוס קלוי

אופן ההכנה
  1. בקערת המיקסר מרככים עם גיטרה את החמאה, אבקת סוכר, גרידת הלימון וסוכר הוניל.
  2.  מוסיפים בבת אחת את חלמון והברנדי ומערבבים למספר שניות.
  3.  מנפים את הקמח, אבקת האפייה והקורנפלור, מוסיפים למסה עד לקבלת בצק אחיד ומקררים.
  4. מרדדים את הבצק לעובי 2 – 3 מ"מ וקורצים עיגולים בקורצן קטן (3 ס"מ).
  5.  מסדרים על תבנית עם נייר אפייה ברווחים קטנים (הבצק מתרחב מעט בזמן האפייה)
  6. אופים ב- 180 מעלות כ- 10- 155 דקות, עד להזהבה קלה ומקררים
  7.  מזלפים ריבת חלב ומגלגלים בקוקוס / קוקוס קלוי.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.