חומרים
חבילת פסטה פנה
200 גרם פילה סלמון טרי חתוך לקוביות/ בטטה
50 גרם חמאה
3 שיני שום קצוצות
מיכל שמנת לבישול 15%
כפית שטוחה אגוז מוסקט
חצי כפית צ’ילי גרוס יבש
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. מבשלים את הפסטה עפ"י ההוראות בגב האריזה
2. מחממים את החמאה במחבת
3. מוסיפים את קוביות הסלמון/הבטטות ומטגנים עד להשחמה קלה (הבטטות צריכת קצת יותר זמן..)
4. מוסיפים שמנת לבישול, פרוסת גבינה צהובה ותבלינים ומחממים עד לרתיחה
5. מערבבים היטב את הפסטה עם הרוטב ומגישים
4 תגובות
יצא אלוף
הייתי שמחה לקבל מתכון לפסטה/רביולי גבינות ברוטב שמנת בלי פטריות..
ממש ממש נהנת מהאתר שלכם..
הכנתי את המתכון הזה בשילוב זה:
https://kollkvoda.co.il/%D7%94%D7%A9%D7%A3-%D7%90%D7%91%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9C-%D7%9E%D7%99%D7%99%D7%96%D7%9C%D7%99%D7%A7-%D7%9E%D7%92%D7%99%D7%A9%D7%94-%D7%A4%D7%A1%D7%98%D7%94-%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%98%D7%91-%D7%90%D7%9C/
יצא טעיםםםםםםםםםםם
תודה רבה לאתר "קול כבודה"!!!
יש לציין ולהדגיש כי על פי ההלכה –
התוספת של הדג מתאימה אך ורק לאשכנזים!!!