פסטה מוקרמת משודרגת

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

חבילת פסטה פנה 
200 גרם פילה סלמון טרי חתוך לקוביות/ בטטה
50 גרם חמאה
3 שיני שום קצוצות
מיכל שמנת לבישול 15%
כפית שטוחה אגוז מוסקט
חצי כפית צ’ילי גרוס יבש
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

1. מבשלים את הפסטה עפ"י ההוראות בגב האריזה
2. מחממים את החמאה במחבת
3. מוסיפים את קוביות הסלמון/הבטטות ומטגנים עד להשחמה קלה (הבטטות צריכת קצת יותר זמן..)
4. מוסיפים שמנת לבישול, פרוסת גבינה צהובה ותבלינים ומחממים עד לרתיחה
5. מערבבים היטב את הפסטה עם הרוטב ומגישים


חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


4 תגובות

  1. הודיה הגב

    יצא אלוף

  2. אחת שאוהבת לאפות הגב

    הייתי שמחה לקבל מתכון לפסטה/רביולי גבינות ברוטב שמנת בלי פטריות..
    ממש ממש נהנת מהאתר שלכם..

  3. ספרדייה ;-) הגב

    יש לציין ולהדגיש כי על פי ההלכה –
    התוספת של הדג מתאימה אך ורק לאשכנזים!!!

x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן