חומרים
3.5 כוסות קמח
חצי חבילת שימרית או כף שמרים יבשים
כף מלח
כף סוכר
רבע כוס שמן זית
כוס מים
תוספות- אפשר לגוון עם זיתים, תירס, בצל, פטריות, גבינה בולגרית, פלפלים ועוד
אופן ההכנה
1. לערבב את כל חומרי הבצק תוך כדי הוספת המים, במידה והבצק יבש מידי ניתן להוסיף עוד מעט מים ולהפך.
2. להתפיח כ-20 דקות, ולרדד לעלה דק.
3. לסדר בתבנית באיזה צורה שתבחרו עם נייר אפיה.
4. להוסיף את הרוטב, את גבינת המוצרלה ולאחר מכן את הירקות.
5. לאפות את הפיצה על חום גבוהה [180 מעלות ] כ20 עד 30 דקות.
2 תגובות
נראה קל,יש מתכון לרוטב?
איפה הרוטב?