חומרים
100 גרם חמאה
2 כפות שוקולית
חבילת שוקולד חלב
1/3 כוס סוכר
200 גרם ביסקוויטים גרוסים
1/3 כוס חלב
לציפוי- סוכריות צבעוניות, קוקוס, סוכר ומה שמתחשק..
אופן ההכנה
להמיס חמאה ושוקולד, לצנן מעט ולערבב עם כל המצרכים.
ליצור כדורים קטנים, לטבול בציפוי להניח בעטרות נייר ולשמור בקירור.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
עוד כתבות שעשויות לעניין אותך:
חוגגים את יום הפיצה עם מתכון לפיצה קלילה ומהירה להכנה
מתכון לעוגיות שוקולד סדוקות – עוגיות רעידת אדמה
מתחילות להתאמן על מאכלי חלב: לזניה חלבית מוקרמת בטעם עשיר
השף אביגיל מייזליק מגישה: פאי עגבניות שרי צבעוניות וגבינה בולגרית אישי
השף אביגיל מייזליק מגישה: עוגת גבינה של בריאות עם מייפל והפתעת תמרים ושוקולד






תגובה אחת
תודה רבה! מתכונים נפלאים!!