חומרים
- הכניסו לכוס גדולה כפית שטוחה של נס קפה עלית
- 1/2 כפית של שוקולית
- וכמה סוכר שאתם אוהבים. כפית, או שתיים…
אופן ההכנה
- המיסו את האבקות עם כמה שפחות מים חמים.
- מלאו את הכוס עד מחציתה בקרח.
- מזגו מים קרים עד חצי הגובה.
- מלאו את שארית הכוס בחלב וערבבו.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
16 תגובות
נשמע טעים
בטחחח
חבלז על הזמןןןן
זה יצא אי סקפה טעים מעוד 🥛
דודה שלי מקפיאה חלב ואז שמה במיקסר עם סוכר ונס קפה ויוצא בול טעם מטורף פשוט ממכר רר ר ר ר ר ר ר.
אז עכשיו אלך לנסות להכין את זה ……מקווה שלא התבאס
טעמתי, ממש טעים.
נראה לי שאם תוסיפו אינסינג פודינג וניל זה יוצא טעיםמבהרבה עשיתי המון פעמים וזה מושלם חוץ מזה אני מותרת על הקרחים שמה מראש במקפיא וכלמכמה זמן מנערת יוצא ברד אייס קפה
וואי טעים
איך עם כזה הרבה מים זה יוצא טעים
הקרח תופס את הנפח נשאר קצת מים תכלס 60 אחוז חלב לא ברד אבל חביב
יואווווווווווווווווווווווווווווו
יצא פצצה ניסיתי, הכנתי לכולם, התלהבו, לא האמנתי שיצא כזה
ממליצה בלי סוףף
יצא לי טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
יאמי….
יצא לי מתוק מידי,לא השתגעתי עם הסוכר.
שמתי רק 5 כפות [בשבילי זה יחסית קצת…
עושים את זה רבה בבית ויצא מעולה
אפשר להוסיף גם וניל
לא הבנתי איך זה יוצא אייס קפה, עם קוביות קרח גדולות בפנים?
האם מישהי ניסתה את זה וזה באמת יוצא טעים???