יום שני

|

|

14/10/2024

לאישה החרדית

|

|

|

14/10/2024

|

יום שני

דג סלמון בסויה וסילאן

חומרים

 

4 פרוסות פילה סלמון טרי, חתוך לקוביות

למרינדה:

מיץ לימון

4  כפות שמן

3  שיני שום, כתושות

 3 כפות רוטב סויה

 1 כפית פפריקה מתוקה

קורט פלפל שחור

קורט מלח

3  כפות רוטב צ'ילי

2  כפות סילאן

1/2  כוס שומשום

אופן ההכנה

מערבבים את כל חומרי המרינדה מלבד השומשום ומשרים בתוכה את קוביות הסלמון 30 דקות לפחות.

עדיף להשרות את הדג במרינדה למשך הלילה, ולכל היותר ל 24 שעות.

משפדים את קוביות הסלמון על קיסמים קטנים, מפזרים עליהן את השומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות 6 דקות.

מגוונים: אפשר לחתוך את הסלמון גם לחתיכות גדולות, לשפד על שיפודים רגילים ולאפות במשך 12 דקות.


להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

3 תגובות

  1. נהנתי מאוד מהמתכונים, יש לי המון מתכונים לשתף את כולן, איני יודעת איך לשלוח ולאן?

  2. נשמע טעים וקצת שונה מה-דבש מיונז וחרדל- הרגיל מדפיסה מיד
    אגב,
    יש הבדל גדול מאד בין דגים/ עופות שהיו מושרים לילה או כמה שעות לבין דגים או עוף ששמים עליהם רוטב ומיד מכניסים לתנור-
    הבדל ענקק!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים