דג סלמון בסויה וסילאן

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

 

4 פרוסות פילה סלמון טרי, חתוך לקוביות

למרינדה:

מיץ לימון

4  כפות שמן

3  שיני שום, כתושות

 3 כפות רוטב סויה

 1 כפית פפריקה מתוקה

קורט פלפל שחור

קורט מלח

3  כפות רוטב צ'ילי

2  כפות סילאן

1/2  כוס שומשום

אופן ההכנה

מערבבים את כל חומרי המרינדה מלבד השומשום ומשרים בתוכה את קוביות הסלמון 30 דקות לפחות.

עדיף להשרות את הדג במרינדה למשך הלילה, ולכל היותר ל 24 שעות.

משפדים את קוביות הסלמון על קיסמים קטנים, מפזרים עליהן את השומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות 6 דקות.

מגוונים: אפשר לחתוך את הסלמון גם לחתיכות גדולות, לשפד על שיפודים רגילים ולאפות במשך 12 דקות.


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

3 תגובות

  1. נשמע טעים וקצת שונה מה-דבש מיונז וחרדל- הרגיל מדפיסה מיד
    אגב,
    יש הבדל גדול מאד בין דגים/ עופות שהיו מושרים לילה או כמה שעות לבין דגים או עוף ששמים עליהם רוטב ומיד מכניסים לתנור-
    הבדל ענקק!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.