חומרים:
מספיק ל 5 סועדים
- עגבניה – 5 עגבניות גדולות – חתוכות לקוביות.
- כוסברה – צרור, קצוץ דק.
- פלפל ירוק חריף – קצוץ דק
- שום – 5 שיניים, קצוצות דק.
- שמן זית – 3 כפות
- מיץ לימון – 1/2 יחידה –
- מלח – 1/4 כפית שטוחה
- פלפל שחור – 1/4 כפית שטוחה, גרוס.
אופן הכנת המתכון:
- לבחוש את השמן עם כל התבלינים.
- למזוג את שמן הזית המתובלן על קוביות העגבניות.
- להוסיף את הכוסברה הקצוצה והפלפל הירוק החריף, לערבב בעדינות ולהניח בצד למשך כ- 15 דקות לספיגת הטעמים.
- להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
- בתיאבון
תגובה אחת
אפשר להשתמש בתבלין כוסברה טחון? כמה?