חומרים
דג סלמון שלם במשקל 1 ק"ג
5 ענפי רוזמרין טרי
5 ענפי תימין טרי
2 כפות שמן זית
כף חרדל
מעט פלפל שחור
3 כפיות מלח גס
אופן ההכנה
ערבבו בקערה שמן זית, מלח גס, פלפל שחור, חרדל גרגרים, פלפל שחור ועסו את הדג היטב מבפנים ומבחוץ.
הניחו את ענפי התבלינים על הדג ופזרו על העור. הכניסו לתנור ל-1/2 שעה עם נייר כסף מעל ולאחר מכן ל-15-20 דקות ללא נייר כסף, ובעצם עד שתראו שעור הדג נראה כמו מטוגן.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן