דג סלמון שלם בתנור, עם עשבי תיבול ריחניים וטעם פיקנטי.

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

דג סלמון שלם במשקל 1 ק"ג

5 ענפי רוזמרין טרי

5 ענפי תימין טרי

2 כפות שמן זית

כף חרדל

מעט פלפל שחור

3 כפיות מלח גס

אופן ההכנה

ערבבו בקערה שמן זית, מלח גס, פלפל שחור, חרדל גרגרים, פלפל שחור ועסו את הדג היטב מבפנים ומבחוץ.

הניחו את ענפי התבלינים על הדג ופזרו על העור. הכניסו לתנור ל-1/2 שעה עם נייר כסף מעל ולאחר מכן ל-15-20 דקות ללא נייר כסף, ובעצם עד שתראו שעור הדג נראה כמו מטוגן.


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.