יום רביעי

|

|

26/03/2025

לאישה החרדית

|

|

|

26/03/2025

|

יום רביעי

דג סלמון שלם בתנור, עם עשבי תיבול ריחניים וטעם פיקנטי.

חומרים

דג סלמון שלם במשקל 1 ק"ג

5 ענפי רוזמרין טרי

5 ענפי תימין טרי

2 כפות שמן זית

כף חרדל

מעט פלפל שחור

3 כפיות מלח גס

אופן ההכנה

ערבבו בקערה שמן זית, מלח גס, פלפל שחור, חרדל גרגרים, פלפל שחור ועסו את הדג היטב מבפנים ומבחוץ.

הניחו את ענפי התבלינים על הדג ופזרו על העור. הכניסו לתנור ל-1/2 שעה עם נייר כסף מעל ולאחר מכן ל-15-20 דקות ללא נייר כסף, ובעצם עד שתראו שעור הדג נראה כמו מטוגן.


מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים