מתאים ל-4 מנות דג
החומרים:
4 פילטים של סלמון
2 טבליות פסטו קפואות או כף ממרח פסטו
חצי כוס עשבי תיבול – כוסברה ופטרוזילה – קצוצה
2-3 שיני שום כתושות
3 כפות שמן זית
כף מיץ לימון
מלח
שוטפים היטב את הדג ומניחים בתבנית בינונית על נייר אפיה.
בקערה מערבבים את שמן הזית, מלח, פסטו, עשבי תיבול ושום כתוש.
מורחים היטב את הדג בתערובת התיבול.
סוחטים על הדג לימון.
מכסים בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך 15 דקות.
מורידים את נייר האפיה ואופים 5 דקות נוספות
לירז טרבלסי, מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ למתכונים קלים ומיוחדים לצפייה בסטטוסים/הצטרפות לקבוצה 0584128631
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
טוב בהקפאה?
האם זה יוצא טוב גם עם עלים כאלה קצוצים קפואים של דורות? או שמשפיע משמעותית על הטעם?