פילה סלמון בפסטו ועשבי תיבול/ לירז טרבלסי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

מתאים ל-4 מנות דג

החומרים:

4 פילטים של סלמון

2 טבליות פסטו קפואות או כף ממרח פסטו

חצי כוס עשבי תיבול – כוסברה ופטרוזילה – קצוצה

2-3 שיני שום כתושות

3 כפות שמן זית

כף מיץ לימון

מלח

אופן ההכנה:

שוטפים היטב את הדג ומניחים בתבנית בינונית על נייר אפיה.

בקערה מערבבים את שמן הזית, מלח, פסטו, עשבי תיבול ושום כתוש.

מורחים היטב את הדג בתערובת התיבול.

סוחטים על הדג לימון.

מכסים בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך 15 דקות.

מורידים את נייר האפיה ואופים 5 דקות נוספות

לירז טרבלסי, מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ למתכונים קלים ומיוחדים לצפייה בסטטוסים/הצטרפות לקבוצה 0584128631

חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


תגובה אחת

  1. ש. הגב

    האם זה יוצא טוב גם עם עלים כאלה קצוצים קפואים של דורות? או שמשפיע משמעותית על הטעם?

x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן