החומרים:
כרבע חבילה פסטה מבושלת (להכפיל לפי הצורך)
2 גזרים
2 קישואים
בצל גדול
חופן חמוציות
2 כפות ממרח פסטו מוכן או 2 קוביות פסטו קפואות ( ניתן להשיג במקפיאים בסופרים)
מלח לפי הטעם
מבשלים את הפסטה במים ומסננים ושמים בצד.
מקלפים את הירקות ופורסים אותם לרצועות בעזרת מקלף
מאדים עם 2 כפות שמן
מוסיפים את הפסטו ובסוף את החמוציות
מוסיפים את הפסטה ממליחים
מכסים לספיגת טעמים ומכבים את האש.
בהצלחה
(רעיון לעשות בשאר החבילה פסטה ברוטב עגבניות רגיל לילדים )
הקרדיט לירז טרבלסי מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ למתכונים קלים ומיוחדים 0584128631
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן