חוגגים את 'יום הפסטה' עם פסטה עם פסטו וירקות/ לירז טרבלסי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים:

כרבע חבילה פסטה מבושלת (להכפיל לפי הצורך)
2 גזרים
2 קישואים
בצל גדול
חופן חמוציות
2 כפות ממרח פסטו מוכן או 2 קוביות פסטו קפואות ( ניתן להשיג במקפיאים בסופרים)
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה במים ומסננים ושמים בצד.
מקלפים את הירקות ופורסים אותם לרצועות בעזרת מקלף
מאדים עם 2 כפות שמן
מוסיפים את הפסטו ובסוף את החמוציות
מוסיפים את הפסטה ממליחים
מכסים לספיגת טעמים ומכבים את האש.
בהצלחה

(רעיון לעשות בשאר החבילה פסטה ברוטב עגבניות רגיל לילדים )

הקרדיט לירז טרבלסי מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ למתכונים קלים ומיוחדים 0584128631

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.