יום רביעי

|

|

19/02/2025

לאישה החרדית

|

|

|

19/02/2025

|

יום רביעי

פסטה ביתית ברוטב רוזה עם פסטו/מורן פינטו

בצק לפסטה ביתית

500 גר קמח רובינפלד לבן

4 ביצים

2 כפות מים

2 כפות שמן זית

1 כף מלח

אופן ההכנה:

בקערה מערבבים קמח ומלח יחד

מעבירים את הקמח למשטח עבודה ויוצרים באמצע גומה בתוכה שמים את הביצים השמן והמים וטורפים בעזרת מזלג לאט לאט עד קבלת בצק אחיד

לשים טוב טוב הכל יחד

מחלקים את הבצק ל2

מרדדים את הבצק ומעבירים במכונת פסטה

עד העובי הרצוי

פורסים דק דק לקבלת פטוצ'יני 

ומקמחים את הפסטה

מיבשים מעט במשטח או תולים אותם על שוליים של קערה

מרתיחים מים עם מלח

ומבשלים את הפסטה עד רמת עשית אל דנטה

מכינים רוטב שאוהבים ומכניסים את הפסטה לרוטב

רוטב רוזה עם פסטו לפסטה:

30 גר חמאה

4 עגבניות מגורדות

2 כפות רסק עגבניןת

1 מיכל שמנת מתוקה

1 כף פסטו

4 שיני שום כתושות

מלח

פלפל

חצי כפית טימין

1 כף שטוחה סוכר

אופן ההכנה:

במחבת ממיסים חמאה ומטגנים את השום לחצי דקה מוסיפים את העגבניות המגורדות והרסק מערבבים יחד

מוסיפים את השמנת והפסטו ומערבבים יחד

כשהרוטב הופך לאחיד מכניסים את הפסטה ומערבבים 

מגישים חם

ומפזרים מעל גבינת פרמז'ן

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים