פיצה שהיא ארוחה/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

לבצק
קילו קמח
2 כפות שמרים
3 כפות סוכר
3 כוסות מים חמימים
כף וחצי מלח
חצי כוס שמן
להתפיח ¾שעה.

לרוטב:
4 עגבניות קלופות וקצוצות
4 שיני שום כתושות
כף גדושה מיונז
1/2 כפית סוכר
1 כפית מלח
פלפל צ'ילי
פלפל שחור
מעט שמן זית
4כפות רסק עגבניות
1 כפית אורגנו
חצי כוס מים

אופן ההכנה:

לערבב את חומרי הבצק ולהתפיח למשך שלושת רבעי שעה.

לערבב את חומרי הרוטב

לפזר גבינה קשה מגוררת מכל סוג שאוהבים לפיזור על הפיצה ותוספות שאוהבים (פטריות, זיתים, גבינה מלוחה וכו')

לאפות בתנור שחומם מראש על- 200° מעלות עד להשחמה.
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.