לבצק
קילו קמח
2 כפות שמרים
3 כפות סוכר
3 כוסות מים חמימים
כף וחצי מלח
חצי כוס שמן
להתפיח ¾שעה.
לרוטב:
4 עגבניות קלופות וקצוצות
4 שיני שום כתושות
כף גדושה מיונז
1/2 כפית סוכר
1 כפית מלח
פלפל צ'ילי
פלפל שחור
מעט שמן זית
4כפות רסק עגבניות
1 כפית אורגנו
חצי כוס מים
אופן ההכנה:
לערבב את חומרי הבצק ולהתפיח למשך שלושת רבעי שעה.
לערבב את חומרי הרוטב
לפזר גבינה קשה מגוררת מכל סוג שאוהבים לפיזור על הפיצה ותוספות שאוהבים (פטריות, זיתים, גבינה מלוחה וכו')
לאפות בתנור שחומם מראש על- 200° מעלות עד להשחמה.
בהצלחה