אוזני המן במילוי בשר/ חני ברונשטיין

שיתוף ב email
שיתוף ב print

צילמה: לאה קליין

החומרים 

 500 גרם קמח

ביצה מדיום

60 גרם סוכר

60 מל שמן

כף שמרים

250 מ"ל מים פושרים (כוס וחצי ח"פ קר)

לבצק ורוד'- טוחנים סלק עם 100 מ"ל מים, טוחנים למחית חלקה מאוד וממירים במיץ שנוצר 100 מ"ל מהמתכון המקורי

לבצק בגוון ירוק עדין – טוחנים שמיר/פטרוזליה/תרד (עלים בלבד)  עם 100 מ"ל מים, טוחנים למחית חלקה מאוד וממירים במיץ שנוצר 100 מ"ל מהמתכון המקורי

ההכנה:

לשים את כל החומרים לבצק ותפיחים 20 דקות בלבד

 

למילוי בשר

250 גרם עוף טחון/בשר

2 בצלים

רבע כוס שמן

מלח פלפל

ראס אל חנות

סילאן

ההכנה:

לחתוך את הבצל לקוביות קטנות ולטגן להזהבה

להוסיף את הבשר ולפורר עם מזלג במחבת עד שהבשר משמנה את צבעו (מלבין)

מוסיפים תבלינים ומערבבים 

מקררים

 

הרכבה:

קורצים עיגולים, מניחים תלולית קטנה במרכזה

יוצרים צורת אוזני המן. חשוב להדק היטב את הקצוות

אופים 20-15 דקות 200 מעלות

כדי לשמר את הצבעים שלא ידהו, אופים את האוזני המן לשמירת הצבעים באפיה מומלץ להניח נייר אפיה נוסף על האוזני המן.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.