צילמה: לאה קליין
החומרים
500 גרם קמח
ביצה מדיום
60 גרם סוכר
60 מל שמן
כף שמרים
250 מ"ל מים פושרים (כוס וחצי ח"פ קר)
לבצק ורוד'- טוחנים סלק עם 100 מ"ל מים, טוחנים למחית חלקה מאוד וממירים במיץ שנוצר 100 מ"ל מהמתכון המקורי
לבצק בגוון ירוק עדין – טוחנים שמיר/פטרוזליה/תרד (עלים בלבד) עם 100 מ"ל מים, טוחנים למחית חלקה מאוד וממירים במיץ שנוצר 100 מ"ל מהמתכון המקורי
ההכנה:
לשים את כל החומרים לבצק ותפיחים 20 דקות בלבד
למילוי בשר
250 גרם עוף טחון/בשר
2 בצלים
רבע כוס שמן
מלח פלפל
ראס אל חנות
סילאן
ההכנה:
לחתוך את הבצל לקוביות קטנות ולטגן להזהבה
להוסיף את הבשר ולפורר עם מזלג במחבת עד שהבשר משמנה את צבעו (מלבין)
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מקררים
הרכבה:
קורצים עיגולים, מניחים תלולית קטנה במרכזה
יוצרים צורת אוזני המן. חשוב להדק היטב את הקצוות
אופים 20-15 דקות 200 מעלות
כדי לשמר את הצבעים שלא ידהו, אופים את האוזני המן לשמירת הצבעים באפיה מומלץ להניח נייר אפיה נוסף על האוזני המן.