כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום שלישי
|
י״ז בתמוז ה׳תשפ״ד
|
23/07/2024

חזה עוף מתקתק במילוי פטריות מוקפצות/מירב מלכה.

בסיר לטגן :
*בצל גדול
*2 סלסלאות פטריות טריות
להקפיץ עד להשחמה

ולתבל ב:
-כף סילן/דבש
-כפית פלפל שחור
-כפית מלח

אופן ההרכבה:
לחתוך את החזה עוף לפרוסות דקות .
למלא את החזה עוף בפטריות המוקפצות לגלגל ולהניח בתבנית. (להניח את הצד הפתוח של החזה עוף בתחתית התבנית) .
לרוטב:
בכוס למלא:
רבע כוס מים חמימים
כף סילן
2 כפות ריבת משמש
מעט טימין
ופלפל שחור גרוס
לשפוך מעל גלילות החזה עוף ולהכניס לתנור עד לאפיה מלאה.
בערך רבע שעה או עד שזה מקבל מראה שזוף.

מומלץ להגיש מעל פסים של סילן/ריבת משמש.
בהצלחה

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים