בסיר לטגן :
*בצל גדול
*2 סלסלאות פטריות טריות
להקפיץ עד להשחמה
ולתבל ב:
-כף סילן/דבש
-כפית פלפל שחור
-כפית מלח
אופן ההרכבה:
לחתוך את החזה עוף לפרוסות דקות .
למלא את החזה עוף בפטריות המוקפצות לגלגל ולהניח בתבנית. (להניח את הצד הפתוח של החזה עוף בתחתית התבנית) .
לרוטב:
בכוס למלא:
רבע כוס מים חמימים
כף סילן
2 כפות ריבת משמש
מעט טימין
ופלפל שחור גרוס
לשפוך מעל גלילות החזה עוף ולהכניס לתנור עד לאפיה מלאה.
בערך רבע שעה או עד שזה מקבל מראה שזוף.
מומלץ להגיש מעל פסים של סילן/ריבת משמש.
בהצלחה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
המתכון נראה טוב.ל להכנה ונראות מצויינת.
אשמח להכינו.