יום ראשון

|

י״ב באלול ה׳תשפ״ד

|

15/09/2024

לאישה החרדית

|

י״ב באלול ה׳תשפ״ד

|

|

15/09/2024

|

יום ראשון

דג דניס שלם בטעם של עוד/ תהילה אביטן

החומרים:

2 דגי דניס שלמים טריים (ללא עצמות)

5-6 שיני שום פרוסות דק

2 לימונים

מלח

חופן פטרוזיליה או כוסברה קצוצה

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

להשרות את הדגים בקערה עם מיץ מלימון שלם ומלח לשעה לפחות. 

ולשטוף היטב.

לחמם תנור ל200 מעלות.

להעביר את הדגים לתבנית אלומיניום, לחרוץ בדגים פסים עם סכין ולהכניס את שיני שום.

למרוח את הדגים היטב עם שמן זית ולהמליח מעט משני הצדדים.

לפזר פטרוזיליה או כוסברה וחצי לימון חתוך לפלחים על הדגים וגם בתוכם.

לפזר מיץ מחצי לימון ולהכניס לתנור ל-35 דקות.

בתאבון.

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים