דג דניס שלם בטעם של עוד/ תהילה אביטן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים:

2 דגי דניס שלמים טריים (ללא עצמות)

5-6 שיני שום פרוסות דק

2 לימונים

מלח

חופן פטרוזיליה או כוסברה קצוצה

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

להשרות את הדגים בקערה עם מיץ מלימון שלם ומלח לשעה לפחות. 

ולשטוף היטב.

לחמם תנור ל200 מעלות.

להעביר את הדגים לתבנית אלומיניום, לחרוץ בדגים פסים עם סכין ולהכניס את שיני שום.

למרוח את הדגים היטב עם שמן זית ולהמליח מעט משני הצדדים.

לפזר פטרוזיליה או כוסברה וחצי לימון חתוך לפלחים על הדגים וגם בתוכם.

לפזר מיץ מחצי לימון ולהכניס לתנור ל-35 דקות.

בתאבון.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.