פאי הרועים בצנצנת אישית/  כתבה והכינה: ריקי קשאני 

שיתוף ב email
שיתוף ב print

לשכבת הבשר:

1 בצל קצוץ

2 כפות שמן

כ 500 גר בשר בקר טחון

1/3 כוס מים

1 גזר מגורד דק

פפריקה, מלח, פלפל

אופן ההכנה: 

מזהיבים את הבצל והשן במחבת

מוסיפים את הבשר ומערבבים

מוסיפים את המים והתבלינים

מבשלים עוד 20 דקות על נמוכה תוך ערבוב

לשכבת תפוחי אדמהצילום: לאה קליין

תפוחי אדמה קלופים

מעט שמן זית

מלח, פלפל

אופן ההכנה:

מניחים את תפוחי האדמה בסיר ומכסים אותם במים

מביאים לרתיחה, מנמיכים אש ומבשלים עוד 30 דקות להתרככות.

שופכים את המים, מוסיפים שמן זית מתבלים וטוחנים לפירה חלק

הרכבת המנה: .

בוחרים כלי מתאים

מנחים כ 2 כפות מתערובת הבשר

מעבירים את הפירה לשקית זילוף עם צנטר כוכב משונן. ומזלפים מעל תערובת הבשר. 

צורבים את החלק העליון בברנר

אם אין לך ברנר, ואת גם רוצה לצרוב את החלק העליון, הרכיבי את המנה בתבניות אישיות חסינות חום ואפי בתנור שחומם ל200 מעלות כ15 דקות.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.