שבת

|

|

24/05/2025

לאישה החרדית

|

|

|

24/05/2025

|

שבת

פאי הרועים בצנצנת אישית/  כתבה והכינה: ריקי קשאני 

צילום: לאה קליין

לשכבת הבשר:

1 בצל קצוץ

2 כפות שמן

כ 500 גר בשר בקר טחון

1/3 כוס מים

1 גזר מגורד דק

פפריקה, מלח, פלפל

אופן ההכנה: 

מזהיבים את הבצל והשן במחבת

מוסיפים את הבשר ומערבבים

מוסיפים את המים והתבלינים

מבשלים עוד 20 דקות על נמוכה תוך ערבוב

לשכבת תפוחי אדמהצילום: לאה קליין

תפוחי אדמה קלופים

מעט שמן זית

מלח, פלפל

אופן ההכנה:

מניחים את תפוחי האדמה בסיר ומכסים אותם במים

מביאים לרתיחה, מנמיכים אש ומבשלים עוד 30 דקות להתרככות.

שופכים את המים, מוסיפים שמן זית מתבלים וטוחנים לפירה חלק

הרכבת המנה: .

בוחרים כלי מתאים

מנחים כ 2 כפות מתערובת הבשר

מעבירים את הפירה לשקית זילוף עם צנטר כוכב משונן. ומזלפים מעל תערובת הבשר. 

צורבים את החלק העליון בברנר

אם אין לך ברנר, ואת גם רוצה לצרוב את החלק העליון, הרכיבי את המנה בתבניות אישיות חסינות חום ואפי בתנור שחומם ל200 מעלות כ15 דקות.

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים