לשכבת הבשר:
1 בצל קצוץ
2 כפות שמן
כ 500 גר בשר בקר טחון
1/3 כוס מים
1 גזר מגורד דק
פפריקה, מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מזהיבים את הבצל והשן במחבת
מוסיפים את הבשר ומערבבים
מוסיפים את המים והתבלינים
מבשלים עוד 20 דקות על נמוכה תוך ערבוב
תפוחי אדמה קלופים
מעט שמן זית
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מניחים את תפוחי האדמה בסיר ומכסים אותם במים
מביאים לרתיחה, מנמיכים אש ומבשלים עוד 30 דקות להתרככות.
שופכים את המים, מוסיפים שמן זית מתבלים וטוחנים לפירה חלק
הרכבת המנה: .
בוחרים כלי מתאים
מנחים כ 2 כפות מתערובת הבשר
מעבירים את הפירה לשקית זילוף עם צנטר כוכב משונן. ומזלפים מעל תערובת הבשר.
צורבים את החלק העליון בברנר
אם אין לך ברנר, ואת גם רוצה לצרוב את החלק העליון, הרכיבי את המנה בתבניות אישיות חסינות חום ואפי בתנור שחומם ל200 מעלות כ15 דקות.