הסוד בתבשיל הטעים הזה הוא הבישול האיטי, וניצול הנוזלים של העוף מבלי להוסיף מים. גם טיגון הבצל עם התבלינים מוסיף המון!
מצרכים:
8-10 שוקיים
6-8 תפוחי אדמה
בצל גדול קצוץ
כוס סילאן או דבש
רבע כוס רוטב סויה
כף אבקת מרק פטריות
חצי כפית פלפל שחור גרוס
2 כפיות מלח
עלי כוסברה שטופים היטב
עלי שמיר שטופים היטב
אופן ההכנה:
לטגן בסיר עמוק את הבצל החתוך לקוביות. להוסיף אבקת מרק, פלפל שחור גרוס, ומלח ולטגן. כשהבצל מזהיב להוסיף את העופות ולטגנם כ 5 דקות.
להוסיף את תפוחי האדמה ואחר כך את הסילאן או הדבש (לבחירתכם), ואת רוטב הסויה. לערב היטב ולבשל על אש נמוכה. במידה ואין הרבה נוזלים הוסיפי מעט מים.
אחרי בישול של חצי שעה הוסיפי את הכוסברה והשמיר הקצוצים והשטופים. ערבבי והמשיכי לבישול של עוד כשעה על אש בינונית.
בתאבון.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן